Samsung připravil módní edice Maison Kitsuné pro hodinky a sluchátka

Samsung připravil módní edice Maison Kitsuné pro hodinky a sluchátka
Fotografie: Samsung
  • Poznávacím znamením edice Maison Kitsuné je liščí logo
  • Na českém trhu se s ní nesetkáme

Samsung přichází se spoluprací s kosmopolitní pařížsko-tokijskou lifestylovou značkou Kitsuné. Společně připraví dvě speciální série nositelných přístrojů – Galaxy Watch4 Maison Kitsuné Edition a Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition.

Samsung Galaxy Watch4

V rámci partnerství získají zmíněné modely hravou podobu, která je pro značku Maison Kitsuné typická – na hodinkách Galaxy Watch4 a sluchátkách Galaxy Buds2 se objeví typické liščí logo. Tím ovšem vliv francouzsko-japonského studia nekončí, nezaměnitelná hravá estetika bude znát v každém detailu od řemínků a ciferníků hodinek až po samotnou podobu sluchátek a jejich pouzdra. Ve spolupráci obou firem vzniklo i nové barevné provedení, béžová verze Moonrock Beige.

Galaxy Watch4 Maison Kitsuné Edition mají řemínek v béžové barvě Moonrock Beige s půvabnými dírkami ve tvaru ikonických lišek a decentními rytými motivy. V základním balení se ovšem nachází i další řemínek v šedém provedení Stardust Gray, též s motivy Maison Kitsuné, takže si lze měnit styl podle nálady. Také Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition jsou k dispozici v barevném provedení Moonrock Beige, zato pro jejich kožené pouzdro s liščím logem Maison Kitsuné vývojáři zvolili šedou variantu Stardust Gray. Liščí hlavu najdeme i na pravém sluchátku, na levém pak její ocas – celé pojetí symbolizuje výlet ikonické postavičky galaxií jménem Samsung.

Samsung Galaxy Buds2

„Galaxy Watch4 a Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition jsou skvělou kombinací nejnovější nositelné technologie Samsung Galaxy a všestranné značky Maison Kitsuné s jejím art de vivre,“ poznamenává Stephanie Choi, vrchní viceprezidentka a ředitelka globálního marketingu Samsung Mobile. „Dáváme dohromady moderní technologii a módu, abychom zákazníkům umožnili lepší život a wellness hravou formou.

Pokud vás Samsung namlsal zajímavou edicí svých hodinek a sluchátek, máme pro vás špatnou zprávu. Na českém trhu se s prodejem edice Maison Kitsuné nepočítá.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze