Samsung vám připraví Galaxy Z Flip3 na míru. Představil Bespoke Edition

Samsung vám připraví Galaxy Z Flip3 na míru. Představil Bespoke Edition
Fotografie: Samsung
  • Speciální edice vyniká možností zvolit takřka jakoukoliv myslitelnou barvu na kryt telefonu
  • Zaplatit si budete moci službu na pravidelnou změnu barev krytů
  • Bespoke Edition bohužel nebude prozatím dostupná v České republice

V tomto týdnu se o slovo přihlásil také Samsung a přichystal tiskovou konferenci, na které jsme mohli očekávat nové zařízení. Ve výsledku však firma překvapila a věnovala se v srpnu představenému Galaxy Z Flip3. Nově jej totiž oficiálně představila ve speciální Bespoke Edition. Co to v praxi znamená?

Samsung Galaxy Z Flip3

Doposud jste si ohebnou novinku mohli pořídit v předem zvolených barevných kombinacích. Nyní si budete moci zvolit barvu, která vám nejvíce vyhovuje, a to klidně odlišnou pro horní a spodní díl zadní strany. Chcete mít kolem vnějšího displeje modrý odstín a naopak dole žlutou? Není problém, Samsung vám takový kryt připraví. Zvolit si dále budete moci, zda chcete černý/stříbrný rámeček. To však není vše, s čím se Samsung vytasil.

Výhradně u speciální edice Bespoke Edition bude k dispozici služba, díky které vám Samsung čas od času dovolí si barvu celého telefonu změnit tak, aby váš telefon měl nadále styl dle posledních trendů. Služba má být zpoplatněna minimálně 79 dolary (přibližně 2 tisíce korun s daní) a vždy bude nutné myslet na to, že malá část telefonu bude za všech okolností černá. Přizpůsobení bude možné nejen u Galaxy Z Flipu3, ale rovněž u chytrých hodinek Galaxy Watch4.

Modely ve speciální edici Bespokej Edition je možné již ode dneška vytvářet na oficiálních stránkách Samsungu. Má to však dva háčky. V prvé řadě je například cena Galaxy Z Flip3 o 100 dolarů vyšší (2 500 Kč s daní navíc). A také tato služba není dostupná na českém trhu, alespoň prozatím. Doprovodná služba upgradu barevného krytu se spustí během listopadu.

Samsung Galaxy Z Flip3 256 GB

Rozměry86,4 × 72,2 × 17,1 mm, 183 g
DisplejSuper AMOLED, 6,7" (2 640 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 888, 1×2,84 GHz + 3×2,4 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor3 300 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze