Samsung představuje Smart klávesnici Trio 500: efektivita kdekoli a kdykoli

3
Samsung představuje Smart klávesnici Trio 500: efektivita kdekoli a kdykoli
Fotografie: Samsung
  • Klávesnici lze přes Bluetooth připojit až ke třem různým zařízením současně a přepínat mezi nimi pouhým stiskem tlačítka
  • Na každém zařízení si lze vybrat až tři aplikace, z nichž pak každou spustíte stiskem jednoho ze tří programovatelných tlačítek
  • Klávesnice je k dispozici v černé a bílé za doporučenou maloobchodní cenu 1 199 Kč

Jedním z řešením situací, kdy potřebujete klávesnici, ale nechce se vám s sebou tahat notebook, je tenká a lehká Samsung Smart klávesnice Trio 500. Najednou ji lze připojit k několika zařízením a uživatel má k dispozici šikovné klávesové zkratky, takže se může těšit na plnohodnotný multitasking.

Bez problémů se připojíte k několika zařízením

Smart klávesnici Trio 500 lze snadno nastavit a bezpečně připojit k různým mobilním zařízením. Stačí ji zapnout a přidržet tlačítko Bluetooth. Na displeji zařízení se objeví oznámení, že se klávesnice chce připojit, a když připojení stiskem tlačítka odsouhlasíte, zbývá už jen na klávesnici zadat šestimístný kód, který se rovněž zobrazí na displeji.

Klávesnici lze přes Bluetooth (verze 5.0) připojit až ke třem různým zařízením současně a přepínat mezi nimi pouhým stiskem tlačítka.

Jediným stiskem tlačítka spustíte oblíbené aplikace

Na každém zařízení si můžete vybrat až tři aplikace, z nichž pak každou spustíte stiskem jednoho ze tří programovatelných tlačítek. Na každém zařízení jde nastavit jinou kombinaci tlačítek, a mít tak oblíbené aplikace vždy při ruce. To se hodí třeba v případě, že na tabletu často sledujete filmy a na telefonu zase procházíte sociální sítě.

S telefonem jako s počítačem

Díky Smart klávesnici Trio 500 lze používat telefon či tablet Galaxy v režimu DeX, tedy na softwarové platformě, díky níž se mobilní zařízení v zásadě mění v počítač.

Ač je Samsung Smart klávesnice Trio 500 malá a tenká, velikostí kláves téměř odpovídá regulérním modelům, a přitom je mnohem skladnější. Klávesnice je k dispozici v černé a bílé verzi za doporučenou maloobchodní cenu 1 199 Kč.

Diskuze ke článku
Rohlík s máslem
Rohlík s máslem
Předpokládám, že nemá češtinu 😔😔
Lukas Klima
Lukas Klima
Nevypadá zle, ale za mě tam chybí ještě touchpad, jako mívají podobné klávesnice. Jinak pro režim Dex ideální zařízení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze