Samsung představuje příslušenství pro řadu Galaxy S21. S Pen si cení na 899 Kč

3
Samsung představuje příslušenství pro řadu Galaxy S21. S Pen si cení na 899 Kč
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Samsung nabízí velké množství ochranných pouzder a krytů
  • V nabídce je také duální bezdrátová nabíjecí podložka za 1 299 Kč nebo 25W adaptér za 499 Kč

Samsung představuje příslušenství pro nejnovější smartphony z rodiny Galaxy S21. Do nabídky, vzhledem k podpoře pera S Pen, zařadil i dvě nová pouzdra pro Galaxy S21 Ultra. Majitelé Galaxy S21 tak mají na výběr celkem z devíti pouzder a majitelé Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra až z deseti.

Flipové pouzdro LED View

Díky velkému LED displeji na pouzdře lze snadno sledovat notifikace, ovládat hudbu i hovory bez jeho otevírání. Pouzdro LED View chrání telefon ze všech stran a navrch má antimikrobiální povrch, platební karty a doklady můžete nosit s sebou ve vnitřní kapse. U Galaxy S21 a S21+ je na výběr z černé, fialové, růžové a světle šedé barvy, u S21 Ultra je k dispozici černá a světle šedá. Doporučená maloobchodní cena flipových pouzder LED View činí 1 699 Kč.

Flipové pouzdro Clear View

Flipové pouzdro Clear View chrání telefon zepředu i zezadu a navíc má průhledné okno, takže můžete snadno zkontrolovat upozornění, odpovídat na hovory nebo pozastavit hudbu. Pouzdro je potaženo antimikrobiálním povlakem kvůli další ochraně. U Galaxy S21 a S21+ lze vybírat mezi černou, fialovou, růžovou a světle šedou barvu, u S21 Ultra lze zvolit barvu černou či světle šedou. Doporučená maloobchodní cena flipového pouzdra Clear View je 1 399 Kč.

Flipové pouzdro Clear View s perem S Pen

Nové pouzdro s antimikrobiálním povlakem chrání váš Galaxy S21 Ultra ze všech stran a v praktickém držáku schovává pero S Pen. Clear View je prodeji v černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 2 499 Kč.

Kožený zadní kryt

Elegance pravé kůže dělá z tohoto pouzdra líbivý módní doplněk, který vyniká svým tenkým designem. K dispozici je ke všem třem modelům v černé a hnědé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 299 Kč.

Kožený zadní kryt

Silikonový zadní kryt

Elegantní na pohled, jemný na dotek. Matná povrchová úprava nabízí pohodlí při držení, chrání rohy a zadní část telefonu. V nabídce je v černé, fialové, růžové a světle šedé barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 699 Kč.

Silikonový zadní kryt

Silikonový zadní kryt s perem S Pen

Tento kryt je určený pro Galaxy S21 Ultra a dodávaný s perem S Pen. Obsahuje praktický držák, takže je S Pen vždy po ruce, zároveň chrání zadní část a rohy Galaxy S21 Ultra. K dispozici je v černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 799 Kč.

Zadní kryt s LED diodami

Dvouvrstvý elegantní design s širokým LED displejem, který si snadno přizpůsobíte texty, ikonami a animacemi tak, aby odpovídal vaší náladě. Zadní kryt s LED diodami je v dispozici pro Galaxy S21 a S21+ v bílé a fialové barvě. Doporučená maloobchodní cena je 1 399 Kč.

Ekologický zadní kryt z recyklovaného materiálu

Tento kryt je vyroben z udržitelného materiálu. V prodeji je ve fialové a mentolově šedé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč.

Ekologický zadní kryt z recyklovaného materiálu

Tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem

Chraňte svůj telefon a vychutnejte si pohodlné hands-free sledování obsahu. Dva stojany podpírají telefon v 45° nebo 60° úhlu a jsou odpojitelné bez použití tlaku, což předchází jejich poškození. K dispozici je pro všechny tři modely v černé a stříbrné barvě. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

Průhledný zadní kryt se stojánkem

Užijte si pohled nejen na barvu svého telefonu, ale i na jeho displej. Čelní strana průhledného krytu a pevná zadní strana chrání váš telefon během podpírání a nastavování preferovaného pozorovacího úhlu. Doporučená maloobchodní cena je 599 Kč.

Průhledný ochranný kryt

Průhledný odolný kryt s černým nebo bílým okrajem jde na trh za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč.

Průhledný ochranný kryt

Průhledný zadní kryt

Tento tenký, ale odolný obal chrání telefon před poškozením, a to vše při zachování originální barvy telefonu. Doporučená maloobchodní cena je 499 Kč.

Průhledný zadní kryt

K novinkám z rodiny Galaxy S21 je možné si pořídit i další příslušenství:

Pero S Pen

Pokud se vám nešťastnou náhodou podaří ztratit chytré pero S Pen, můžete si jej dokoupit za 899 Kč (doporučená maloobchodní cena).

Napájecí adaptér s rychlonabíjením (25 W)

Smartphone z rodiny Galaxy S21 jednoduše zapojte do 25W adaptéru s koncovkou USB-C. V prodeji je v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 499 Kč.

Bezdrátová nabíjecí podložka

Tenké provedení bezdrátové nabíječky s výkonem 9 W usnadňuje doplňování energie po celý den. Na plné nabití upozorní vestavěná LED. Bezdrátová nabíječka je k dispozici v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč.

Bezdrátová nabíjecí podložka

Duální bezdrátová nabíječka

S duální bezdrátovou nabíječkou s výkonem 9 W můžete současně nabíjet hodinky a smartphone nebo hodinky a sluchátka. K dispozici je v černé nebo bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 299 Kč.

Duální bezdrátová nabíječka
Diskuze ke článku
Miroslav Vojtíšek
Miroslav Vojtíšek
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak poslat SMS 900 11 objektiv toulavá kamera hobby naší doby polopatě čt sport prosím poraďte Děkuji za odpověď Vojtíšek
Josef Kubeš
Josef Kubeš
Pokud mají tyhle kryty s Spenem u řady S do budoucna nahradit řadu Note, tak to teda nadšený nejsem...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze