Samsung pořádně zlevnil skládačky Galaxy Z Fold4 a Z Flip4, ušetříte 7 tisíc

Samsung pořádně zlevnil skládačky Galaxy Z Fold4 a Z Flip4, ušetříte 7 tisíc
Fotografie: Mobil Pohotovost

S příchodem března spouští Samsung nové slevové akce a snižuje ceny u svých telefonů. Největší slevy přitom padly na jedny z nejzajímavějších modelů – skládačky Galaxy Z Flip4 a Z Fold4. Při jejich koupi totiž můžete ušetřit až 7 000 Kč, a to díky kombinaci slevy a bonusu. Za zajímavou cenu je ovšem i loňská vlajkovka Galaxy S22.

Samsung Galaxy Z Flip4 a Z Fold4 patří – a ještě několik měsíců i nadále budou patřit – k těm nejlepším skládacím smartphonům na trhu. Pokud o jejich koupi uvažujete, máte teď skvělou šanci ušetřit několik tisíc. Velký  Galaxy Z Fold4 vás vyjde jen na 37 990 Kč (původně 44 990 Kč). Telefon je totiž zlevněný o čtyři tisíce, další tři tisíce ušetříte ve formě bonusu, pokud vyměníte svůj starý telefon právě za Z Fold4 od Samsungu. Speciálně u Mobil Pohotovosti získáte na telefon zdarma 3letou záruku.

Samsung

Ještě zajímavěji ale vychází oblíbený  Galaxy Z Flip4 , tedy ohebné véčko od Samsungu. Ten může být váš jen za 21 990 Kč (původně 28 990 Kč). Sleva dva tisíce je už promítnuta přímo do ceny, další tři tisíce ušetříte opět ve formě bonusu k výkupu při výměně starého telefonu za nový. I tady platí, že k telefonu získáte prodlouženou záruku na 3 roky zcela zdarma.

Uniknout vaší pozornosti by pak neměla ani loňská vlajkovka  Galaxy S22 , kterou teď můžete pořídit za 17 990 Kč (původně 21 990 Kč). Tři tisíce ušetříte ve formě přímé slevy, další tisícovku získáte jako bonus k výkupní ceně. A opět můžete počítat se zárukou na 3 roky zdarma.