Samsung omladí Galaxy S III: silnější baterie a lepší displej

20

Nejprodávanější model jihokorejského výrobce se sice již za pár hodin dočká nástupce, to však Samsungu nebrání připravit omlazený model Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III je v mobilním světě pojem. Prodává se po miliónech a na popularitě neztrácí ani téměř po roce od uvedení. Dle nejnovějších spekulací jihokorejský výrobce už chystá vylepšenou verzi modelu Galaxy S III. Informace vypustil známý ruský novinář Eldar Murtazin. Dle jeho slov by se měl například zlepšit displej. Bohužel nevíme, v jakém směru. Úhlopříčka či rozlišení se ale zřejmě měnit nebude.

Samsung Galaxy S III

Pozitivní zprávou však jistě je zvětšení kapacity baterie. Ta povyskočí ze současných 2100 mAh na 2400 mAh. Dojít by také konečně mělo na bezdrátové nabíjení. Otázkou také zůstává, kdy se omlazená „eS-Trojka“ ukáže. Předpokládáme, že by to nemělo trvat nijak dlouho a Samsung ji bude chtít brzy nabídnout jako levnější alternativu ke špičkovému Galaxy S4.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Meli
A ofečky to budou kupovat jak blbé :-) Pro mě naprostá zbytečnost a nechápu ťamťung co ho vede k vydávání daších klonů jedněch a těch samých telefonů..??
Tomáš
Aha iOvca sa ozvala :)
Martin
Nechápu proč spousta lidí pomlouvá Samsung za inovace. Dělá to každý výrobce. Jedině tak ukazují na svoji inteligenci a ta asi nebude moc vysoká.
mental.disease
Inovace? Galaxy S2 je v "X" verziach, ni jedna nie je lepšia ako pôvodná, ani tohtorocna S2 Plus!
S3 mini je výsmech samsungu ako sa majú zarabaju prachy :D
No daj mobil od samsungu pod 4.8", ktorý je lepší ako konkurencia. Nech sa pobavim.
Samsung má zaujímavé iba 3 fony S3, Note, Note2. Toť vše. Zvyšok sa iba vezie na "značke"..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze