Samsung Mobile Care je nové pojištění proti náhodnému poškození telefonu

5
Samsung Mobile Care je nové pojištění proti náhodnému poškození telefonu
  • Samsung spustil novou formu pojištění proti poškozeni pro vybrané modely
  • Pojistné je stanoveno na 3 399 Kč jednorázově nebo 159 Kč měsíčně.

Služba Samsung Mobile Care byla navržena pro neočekávané situace. Telefony jsou díky ní chráněny proti náhodnému poškození, které omezuje funkci mobilního zařízení, včetně poškození displeje. Majitelé telefonů mají během dvouletého pojistného období nárok na likvidaci 2 pojistných událostí. Pojištění se sjednává na dva roky přímo při koupi mobilního telefonu nebo do 30 dnů od nákupu. Pojistné je stanoveno na 3 399 Kč jednorázově nebo 159 Kč měsíčně. Služba je dostupná pro modely Galaxy Note8, Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy S7 edge a Galaxy S7.

Roman Šebek, ředitel mobilní divize Samsung Czech and Slovak, k nové službě říká: „Život je nepředvídatelný a my bychom svým zákazníkům chtěli dopřát klid v každém okamžiku, kdy své telefony používají. Díky garantované opravě a zákaznickému servisu přímo od společnosti Samsung pomáháme udržovat funkčnost a životnost našich mobilních zařízení.“

Samsung Mobile Care

V rámci služby Samsung Mobile Care budou opravy provádět vždy jen autorizovaní technici Samsung za použití originálních dílů. Využitím autorizovaných servisních středisek Samsungu také znamená, že zákazník opravou neriskuje ztrátu standardní záruky na výrobek. Zákazník bude mít během opravy v autorizovaném servisním centru rovněž možnost využít odborných konzultací v celé šíři produktového portfolia, které poskytují proškolení experti zákaznických center (zástupci autorizovaných servisních partnerů Samsung).

Službu Samsung Mobile Care si noví majitelé mohou pořídit přímo při nákupu telefonu nebo následně během 30 dnů od koupě prostřednictvím webových stránek www.samsung.com/cz/services/mobile-care nebo skrze aplikaci Samsung Members v mobilním telefonu, a to za předpokladu, že doposud nedošlo k žádnému poškození daného telefonu. Zákazníci mají následně 14 dní (od uzavření pojistné smlouvy) právo na odstoupení, pokud by si pořízení služby Samsung Mobile Care rozmysleli.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Karel
Jen pro srovnani, v rakousku to stoji 2530 dle aktualniho kurzu na vsechny android zarizeni krome note 8. U ni pojisteni stoji 3260.
Andy_S
Sakra... uz ho mam dyl nez mesic :(
Absolut NoFak
A pojistí mi taky vypalování AMOLEDů, lagováýní systému nebo výbuchy baterií? Jo, počkat, ono to musí být _náhodné_ poškození. Tak nic.
Michal
AppleCare+ je stejně lepší a pokud telefon rozbijete v Apple Store během par minut dostanete novej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze