Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus má jepičí život: prodej brzy skončí

2

V souvislosti s představením nového Galaxy Tabu 2 (7.0) jsme se dozvěděli od zástupců Samsungu, že novinka nebude doplňovat sesterský model 7.0 Plus, ale že jej přímo nahradí. Dříve představený sedmipalcový model se tak bude na českém trhu prodávat jen několik málo měsíců.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus byl představen v září loňského roku a do prodeje v České republice vstoupil až za několik měsíců. My jsme jej měli možnost otestovat v lednu. To jsme však ještě netušili, že Samsung tomuto tabletu plánuje velmi krátký život. Včera si totiž odbyl v Praze světovou premiéru nový tablet Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), který jakoby z oka vypadl právě modelu Tab 7.0 Plus. Má stejnou úhlopříčku displeje, design i většinu funkcí. Má však horší fotoaparát a pomalejší procesor. Zejména se však bude nabízet za výrazně příznivější cenu, než jsme byli u tabletů Samsungu zvyklí.

TIP: přečtěte si recenzi Samsungu Galaxy Tab 7.0 Plus

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus bude v prodeji opravdu velmi krátce

Dva takto velmi podobné tablety se zcela rozdílnými cenami by zřejmě na trhu neměly své místo a Samsung se tak rozhodl o něco starší model Galaxy Tab 7.0 Plus stáhnout z prodeje, i když sotva vstoupil na trh. V dubnu, kdy by měl nový tablet vstoupit do prodeje, už budou pouze doprodány zásoby stávajícího modelu 7.0 Plus a dále se dražší a vybavenější model prodávat nebude. Ve výsledku tak bude mít Galaxy Tab 7.0 Plus opravdu krátký život - v prodeji bude pouze několik málo měsíců. Pokud si tedy chcete pořídit výkonný tablet Samsung se 7 palcovou obrazovkou, Androidem a 3,2 Mpx fotoaparátem s autofocusem a nevadí vám cenovka přes 11 tisíc korun, máte šanci jej pořídit pouze v následujících týdnech, protože poté to bude s dostupností horší.

TIP: podívejte se na nový Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)

Pro srovnání - podoba nového Samsungu Galaxy Tab 2 (7.0)
Diskuze ke článku
xsarahdi
Jak dobre, že som sa zbavil Galaxy Tabu a vykašlal sa na celý Samsung. Už pri tej aktualizácii na 2.3 sa ne neho vysr.li lebo vydali Galaxy Tab+ s 3.2, potom predstavili Galxy Tab 7.7 aby zabudli na predchádzajúce a teraz to isté ako GAlaxy Tab+ len tam dali ICS ...takže odkaz pre všetkých slovami Samsungu...kašleme na upgrade Galaxy Tab+ a kúpte si nový Tab ak chcete mať najnovší Android...:-O

Teraz som si všimol, že mu ubrali aj diódu pri foťáku

Kúpil som si úplne nový Huawei MediaPad za 160€ a všetky 7" Galaxy Tab sa môžu schovať...kvalita spracovania,displej a konektivita je bezkonkurenčná medzi 7" Tabletmi + bonus telefonovanie a sms v najnovšom firmwari...:-)
student
Kde jsi prosím sehnal Huawei MediaPad za 160 Euro?Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze