Největší únik fotografií Samsungů Galaxy S7 (12× aktualizováno)

Zájemci o novou vlajkovou loď od Samsungu budou mít asi pěkně zamotanou hlavu. První úniky informacích mluvily o několika variantách, nyní to vypadá, že Samsung stále zůstane u variant dvou. Pomalu se odhaluje také finální vzhled novinky, který by se neměl tolik lišit od aktuální designové linky.

Aktualizováno 19. 2. 2016 - 15:15

Připadá vám čekání na nové Samsungy řady Galaxy S7 dlouhé? Pak si jej můžete ukrátit mnoha fotografie. Samsung novinky skutečně neuhlídal a dnes jsme svědky nejdetailnějšího úniku renderů, díky kterým si oba nové modely můžeme prohlédnout ze všech stran.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Aktualizováno 19. 2. 2016 - 12:00

Rozšíření moderního konektoru USB-C nebude zdaleka tak rychlé, jak si možná mnozí mysleli. Nově uniklé fotografie Samsungů Galaxy S7 totiž znovu potvrzují, že ani nejvyšší modely jihokorejského výrobce nový typ konektoru nenabídnou a budou se opět spoléhat na microUSB konektor. Připomeňme, že velkou výhodou konektoru USB-C je jeho oboustrannost, díky které definitivně odpadá nutnost sledovat, v jaké orientaci zapojujete například nabíječku.

Dnes pro vás máme ještě jednu informaci. Samsung potvrdil, že představení novinek proběhne i ve formě virtuální reality. Pokud vlastníte brýle Gear VR a podporovaný model od Samsungu, budete moci celou tiskovou konferenci sledovat ve virtuální realitě s 360° videem. Potřeba bude speciální aplikace, kterou si stáhnete a poté si již jen vyberete, odkud chcete veškeré dění sledovat. Na výběr bude hlediště nebo těsně u pódia a to vlevo, vpravo či uprostřed.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Aktualizováno 15. 2. 2016

Unikla další fotografie připravovaného Samsungu Galaxy S7 edge. Tentokrát v černé variantě. Na ní je vidět, že Samsung opustí tmavě modrý odstnín, který vydával za černý a vrhne se do klasické temně černé.

s7 edge

Aktualizováno 11. 2. 2016

Abychom byli kompletní, unikla ještě třetí barevná varianta, kdyby pro vás minulé dvě nebyly dostatečně elegantní. V luxusní zlaté se bude líbit především ženám. Samsungu Galaxy S7 (edge) bychom se oficiálně měli dočkat již 21. února.

Samsung Galaxy S7

Aktualizováno 10. 2. 2016

Nelíbí se vám černá varianta? Nemusíte smutnit, Samsung samozřejmě chystá širší paletu barev pro svou novou řadu Galaxy S7. Důkazem je nejnovější fotografie, která nám ukazuje model Galaxy S7 edge v elegantní stříbrné verzi.

Samsung Galaxy S7 edge

Aktualizováno 8. 2. 2016 - 20:08

Protože je představení nové vlajkové lodě od Samsungu již za dveřmi, stále častěji unikají nové informace a snímky. Do teď se jednalo o hardwarové parametry, ale dnes se přiblížila i informace o jeho reálném výkonu. Konkrétně jde o uniklý snímek s výsledkem benchmarku AnTuTu, kde zahnutá varianta Galaxy S7 edge dosáhla 134 704 bodů.

Samsung Galaxy S7

Aktualizováno 8. 2. 2016 - 18:35

Další uniklý snímek chystaného Samsungu Galaxy S7 pochází z Vietnamu a o jeho věrohodnosti se dá jistě spekulovat. Při bližším pohledu je patrná lehce vystouplá čočka fotoaparátu a mírně zakřivená záda zařízení, která jsou ale z plastu, což snímku ubírá na věrohodnosti. Může se ale také jednat o starší prototyp. Zajímavostí je rám zařízení, který je u snímku velmi diskutovaný. Podle dostupných informací by se nemělo jednat pouze o obyčejný kov, ale o hořčíkovou slitinu.

Samsung Galaxy S7

Aktualizováno 1. 2. 2016 - 16:25

Zatímco vzhled, výbava i datum oficiální premiéry Samsungů řady Galaxy S7 je již známo, prozatím jsme nevěděli, kdy by se novinky mohly dostat do prodeje. Nyní se však objevila informace týkající se zahájení prodeje na evropských trzích. První šťastlivci by si nový model Galaxy S7 nebo Galaxy S7 edge měli moci pořídit již 11. března 2016.

Objevil se také další render, který opět zachycuje Samsungy Galaxy S7 a S7 edge, avšak tentokrát se můžeme podívat na zadní stranu přístrojů.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Aktualizováno 1. 2. 2016 - 12:00

Jihokorejský Samsung svou řadu Galaxy S7 neuhlídal. Na Twitteru známého Evana Blasse unikly oficiální rendery a my se tak můžeme podívat, jak bude vypadat Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Viditelná je rozdílná velikost displejů, která byla odhadována již dříve. Samotný design se nijak zásadně měnit nebude. Všimnout si lze ještě poměrně velké čelní kamerky. Poslední informace rovněž hovoří o tom, že chystané modely nabídnou slot pro paměťové karty a navrátí se také zvýšená odolnost proti vodě a prachu s certifikací IP67.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Nejnovější informace potvrzuje datum představení, které je plánováno na neděli 21. února. Jde o tradiční termín v předvečer zahájení veletrhu MWC 2015 v Barceloně. Redakce mobilenet.cz samozřejmě nebude na této akci chybět a můžete se těšit na zpravodajství přímo z centra dění.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Aktualizováno 29. 1. 2016

Další spekulace ohledně chystaného Samsungu Galaxy S7 se týkají jeho výdrže. Podle ruského bloggera Eldara Multazina, který je znám pro přesnost podávaných informací, se budoucí vlajková loď postaví na vrchol žebříčku výdrže. Samsung Galaxy S7 by podle informací měl zvládnout přehrávat videa na maximální jas po dobu 17 hodin. Ve své třídě by tak byl tím nejlepším vytrvalcem. Jak se tato spekulace kryje s informací o baterii s kapacitou 3 000 mAh? Velmi nejistě. Při takové kapacitě akumulátoru s předpokládaným QHD rozlišením by takováto výdrž byla zázrakem.

Aktualizováno 28. 1. 2016

O nové generaci Galaxy S7 se spekuluje již dlouho, stále ale není jasné, kolik variant se nakonec dostane do prodeje. Vše napovídá tomu, že uvidíme pouze dvě varianty – jednu klasickou a druhou se zakřiveným displejem. Odpovídá to také snaze Samsungu zeštíhlit své portfolio a soustředit se na detaily, například na příkladnou optimalizaci softwaru. Nyní se pomalu začíná odhalovat také design. Zatím je k dispozici pouze malý pruh, informátor Evan Blass má však k dispozici celý render. Je tedy jen otázkou času, kdy spatříme kompletní snímek a tedy i finální design připravované novinky.

Galaxy S7

Aktualizováno 6. 1. 2016

S novým rokem přicházejí další spekulace týkající se nových Samsungů řady Galaxy S7. Nově víme, že by chystané modely měly nabídnout silnější baterie. Zatímco Galaxy S7 má mít baterii s kapacitou 3 000 mAh, zakřivený Galaxy S7 edge s větším displejem využije baterii s kapacitou 3 600 mAh. Vylepšeny mají být i fotoaparáty a to navzdory mírnému poklesu rozlišení. Zlepší se světelnost obou fotoaparátů. V případě procesorů má být nasazen Snapdragon 820, případně Exynos 8890.

Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 edge
Displej klasický, 5,1 palců, Quad HD zakřivený, 5,5 palců, Quad HD
Baterie 3 000 mAh 3 600 mAh
Procesor Snapdragon 820 nebo Exynos 8890 Snapdragon 820 nebo Exynos 8890
Operační paměť 4 GB 4 GB
Interní paměť 32 / 64 GB 32 / 64 GB
Fotoaparát 12 Mpx, světelnost f/1.7 12 Mpx, světelnost f/1.7

Aktualizováno 29. 12. 2015

Aby to nebylo tak jednoduché, nový Galaxy S7 nabídne nejspíše tři, respektive čtyři různé druhy displeje. Základní varianta bude mít velikost 5,1 palců, prostřední s označením „edge“ pak 5,7 a zaoblené okraje. Největší varianta s přídomkem „Plus“ má mít 6 palců a ještě dostanete na výběr z ploché a prohnuté varianty. U této velikosti se také počítá s variantou pro stylus.

Galaxy S7 displeje
Galaxy S7 přijde nejspíše ve třech velikostech.

Původní obsah z 20. 10. 2015

Samsung logo

O Samsungu Galaxy S7 neslyšíme poprvé, spekulovalo se o něm již v průběhu září. A tak již tušíme, že se opět dočkáme dvou variant, přičemž samozřejmě znovu dojde na zakřivenou variantu Edge. Chystaný model S7 bude mít celkově více variant, které se budou lišit například typem procesoru. Samsung totiž nasadí nejen vlastní Exynos, ale i zbrusu nový Snapdragon 820 od Qualcommu. Spekuluje se též, že po vzoru Huawei a Applu nasadí technologii rozeznávající sílu tlaku na displeji. Sedmá generace vlajkové lodi Samsungu by už také mohla nabídnout nový konektor USB-C.

TIP! Naděje na Samsung Galaxy Note 5 v Evropě? Možná dorazí v lednu

Korejský server etnews.com nyní zveřejnil zprávu, ve které uvádí, že by se nové modely Galaxy S7 měly oficiálně ukázat již během ledna 2016. Teoreticky by je tak Samsung mohl představit na tradičním veletrhu CES v Las Vegas. Každopádně by při potvrzení informací došlo k urychlení životního cyklu, neboť současné modely Galaxy S6 a Galaxy S6 edge byly představeny až v březnu.

Zdroje: uswitch.com, gsmarena.com, gsmarena.com, phonearena.com, pocketnow.com, twitter.com, gsmarena.com, reviewdao.vn

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Tak kdy by tedy měla být S7 představena? Jednou v lednu 2016 podruhé leden 2017? Zajímavá strategie Samsungu
Lukes - Ogier
Těším se na tu klasickou - zákládní variantu 5,1". I tak je to dostatečně veliká "obluda"! :-D Ale chápu, že jiní lidé milují i větší "pádla". V tom je ta krása svobody - každý si vybere, co mu vyhovuje....
jef
Doufám, že udělají i něco menšího se stylusem když se nerozhoupali s Notem 5, ikdyž si říkám, že takový stroj bude mít smysl koupit i za rok, takže si asi počkám a on se určitě časem objeví i u nás.
Jan
Koukám že redaktoři v tom mají trošku zmatek S7 edge má podle obrázku mít 5.5 palce a ne 5.7

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze