Samsung Galaxy S III dostává Android 4.1 Jelly Bean

11

Dokonce předčasně začíná Samsung uvolňovat aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean pro přístroje Galaxy S III. Korejský výrobce slíbil uvolnění aktualizace na konec září, ale jak se zdá, vše jde rychleji. V současné době je update dostupný přes program Kies například v Polsku, velmi rychle se však rozšiřuje i do dalších zemí.

Samsung dříve sliboval aktualizaci Jelly Bean pro Galaxy S III na říjen letošního roku, pro Galaxy S II pak na listopad. Výrobce ale podle všeho stihl vše předčasně a v Polsku už je tak aktualizace dostupná. Balíček s aktualizací je poměrně velký (774 MB) a přináší mnoho novinek a vylepšení včetně rychlejšího systému, služby Google Now, vylepšené notifikační lišty a mnohé další. Co vše je v Androidu 4.1 nové, se dočtete v našem shrnujícím článku.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na Galaxy S III .

Do redakčního Galaxy S III zatím aktualizace nenaběhla a není přítomna ani v programu Kies. Jak jste na tom vy? Podělte se v komentářích.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Jarda
U mě zatím nic ale už se nemůžu dočkat
Jaromir
Taky nic :)
stepo
vyborne!!tleskam..je videt ze samsung se snazi,a na sve zakazniky nekasle. to ani sony ne..ale preci jenom neni tak rychle ve vydavani aktualizace na novej software.
Lukas
Kam se ulozi tech 774MB, zaberou dalsi misto v telefonu, nebo se nahraji na starsi data?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze