Samsung Galaxy S III a Apple iPhone 5: který odolá déle v mixéru?

10

Samsung Galaxy S III a Apple iPhone 5 jsou bez diskuze dva nejdiskutovanější a také nejprodávanější vlajkové mobilní telefony tohoto roku. Svými funkcemi a vlastnostmi už ohromily nejednoho zákazníka. Co se ale stane, pokud si položíme naprosto základní otázku - který z telefonů vydrží déle v zapnutém mixéru?

Kdo by neznal "Will it Blend"? Tato série populárních YouTube videí představuje amerického herce Toma Dicksona, který v ní ničí množství různých věcí. Pomáhá mu k tomu mixér značky Blendtec, jehož propagace je ve skutečnosti hlavním důvodem natáčení těchto videí. To ale samozřejmě nemění nic na faktu, že se jedná o nadmíru vtipnou reklamu. Autoři už rozmixovali kde co a neunikla jim například Rubikova kostka či automobil Ford Fiesta. Všechny videa najdete na YouTube kanálu Will It Blend?. Videa na něm uložená už mimochodem shlédlo přes 200 milionů lidí.

Tom Dickson z Blendtecu se "v zájmu vědy" evidentně neštítí zničit ani dva nejznámější mobily současnosti

A proč vám to vlastně všechno píšeme? Tim Dickson se totiž kromě vyložených výstřelků, jako je například "rozmixování Facebooku", hojně zaměřuje i na elektroniku. V jeho mixéru už skončilo spousta fotoaparátů, počítačů, přehrávačů, tabletů, a hlavně mobilních telefonů. Dickson se zaměřuje hlavně na přístroje od Applu. Ve svém posledním videu se rozhodl, jako obvykle, pouze z čistě vědeckých účelů zničit dva top smartphony této doby - Galaxy S III od Samsungu a iPhone 5 od Applu. Už dopředu vám můžeme prozradit, že z obou nakonec zbude jen hromádka prachu. Zajímavé je ale sledovat, jak dlouho oba telefony odolávají, než jsou bez milosti rozsekány. Který telefon je odolnější a vydrží v mixéru déle, než bude rozsekán na padrť? Podívejte se na video...

Video

Zdroje: blog.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jarda
Jako sranda dobry. Jako test uplne o nicem.
Lukáš
BLÁÁÁÁZON :D
Bambus
Takovou de*ilitu jsem už dlouho neviděl...jak tohle může někomu přijít byť jen zábavné, to nepochopím.
Filip
co to ma byt ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze