Samsung Galaxy S II: prodáno už 6 milionů kusů (aktualizováno)

5

Na velmi úspěšný model Samsung Galaxy S skvěle navazuje nástupce Samsung Galaxy S II. Podařilo se mu totiž zlomit rekord v prodejnosti. Za pouhých 55 dní se ho prodalo po světě na 3 milióny kusů.

Aktualizováno 25.7.2011 – prodáno 6 miliónů kusů

Ve společnosti Samsung mohou mít v závěru měsíce července opět důvod ke spokojenosti, a to díky své dvoujádrové vlajkové lodi Samsung Galaxy S II. Na začátku července se korejský Samsung pochlubil dosažením hranice 3 milionů prodaných kusů za pouhých 55 dní a v jeho závěru je to již podle aktuálního vyjádření společnosti plný dvojnásobek. Na 6 miliónů těchto multimediálních smartphonů si již našlo svého zákazníka a s uvedením na americký trh (předpoklad během srpna) se zřejmě dočkáme dalšího pořádného prodejního růstu. Zajímavé bude sledovat i zveřejnění finančních výsledků za uplynulé čtvrtletí, k němuž by mělo dojít 29. července. Finanční výsledky a honbu za překonáním prodejnosti staršího modelu Samsung Galaxy S budeme nadále sledovat a přinášet aktuální zpravodajství.

Původní informace z 3.7.2011

Korejský výrobce Samsung dosahuje se svými smartphony řady Galaxy S velkolepých prodejních úspěchů. První generace Galaxy S překonala hranici 10 miliónů prodejů a Galaxy S II si jistě kráčí k ještě lepším výsledkům. Aktuální čísla hovoří snad za vše. Za pouhých 55 dní pokořil Samsung Galaxy S II hranici 3 miliónů prodaných kusů po celém světě.

Samsungu Galaxy S II se již prodalo 3 miliónů kusů

Pro zajímavost stojí za zmínku, že každých 1,5 sekundy se prodal jeden multimediální smartphone Samsung Galaxy S II. První generaci Galaxy S trvalo dosáhnutí hranice tří miliónů prodaných kusů celých 85 dní, tzn. Galaxy S II stejných čísel dosáhl o 30 dní dříve. Současná prodejnost by mohla být i vyšší, kdyby se již smartphone prodával ve Spojených státech. Velké úspěchy Galaxy S II slaví ve Velké Británii, Rakousku, Švýcarsku a dalších zemích.

Čtěte: Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Samsung Galaxy S II: oficiální fotografie

Bude rozhodně zajímavé sledovat, na jaká čísla se Samsung Galaxy S II dostane ke konci roku, ale již teď je zřejmé, že to bude pro společnost rekordní číslo.

Zdroje: flickr.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Co by za to Microsoft se svým winmobilem dal ;)
Martin
Jo je to moc hezkej mobil se skvělými hw parametry ale ten android...kéž by tam byl iOS nebo WP7.
rr5
Uvazujem nad nim.
Moze niekto dat skusenosti?
Je spolahlivy, vsetko bezi, nemrzne a fakt vydrzi pri beznej prevadzke 3 dni?
Vdaka
Zdeněk Hlaváček
Zdeněk Hlaváček
Samsung Galaxy S II se prozatím jeví jako spolehlivý model, který nabízí výbavu bez kompromisů. Systém je rychlý a není problém ani s nenadálým zamrzáním. Ohledně výdrže 3 dní jsem skeptický. 3 dny by mohl vydržet pouze za předpokladu, že bude mít deaktivovány datové přenosy a budete pouze na příjmu. Do druhého dne provozu za cenu velkých ústupků ano, ale jinak spíše počítejte při aktivním užívání 1-1,5dne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze