Samsung Galaxy S II Plus na první fotografii

3

V éteru se po nějaké době opět objevuje znovuzrozený Galaxy S II s přízviskem Plus a přináší s sebou nejen nové fotografie, ale také pár specifikací navíc. Přístroj se objevil na stránkách chilského operátora VTR a slibuje svůj příchod ještě v letošním roce. Má však jeho prodej vůbec smysl?

Podíváme-li se na obrázky, přináší Galaxy S II Plus oproti původnímu modelu menší osvěžení. Tím se ale až překvapivě silně podobá verzi přístroje pro T-Mobile. Kromě většího 4,5 palcového displeje nabízí totiž kapacitní tlačítka pod displejem, což je na dnešní dobu již trochu nezvyklé. Na zadní straně lze najít prostřední dlaždičku s 8 Mpx fotoaparátem a přisvětlovací LED diodou.

Model Galaxy S II patří již mezi legendy, novinka však svými specifikacemi v době nástupce Galaxy S III už tolik nezaujme. Dokáže nalákat nádherným AMOLED displejem, 1 GB operační paměti či Androidem ve verzi Ice Cream Sandwich. Místo čtyřjádra ale přináší dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz, což rozhodně není špatné, ve srovnání s třetí generací ale přece jen slabší.

TIP: Přečtěte si také recenzi na Galaxy S II.

Nejpalčivější otázkou tedy bude nejspíše cena, která rozhodne, zda se obnovený Galaxy S II vůbec bude prodávat. Ať už se jej Samsung rozhodl oživit z jakéhokoliv důvodu, rozhodně má něco v plánu.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Morous
i9210 (SGSII LTE) jak vyšitý :) By mě zajímalo co nabídne navrch...
Romualdo
Vypadá velmi zajímavě, nechám se překvapit na finální podobu a specifikace.
Určitě má Samsung nějaký záměr, o tem ani...
Viděl bych to tak, že se bude do budoucna snažit udělat co nejvíce modelů se všemi možnými úhlopříčkami displeje a třídami výbavy, aby si každý mohl vybrat.
Něco podobného jako to má u svých tabletů.
Monika
Chtěla bych se zeptat: u některých písniček se mi objevila fotka, kterou tam nechci... Z mobilu jsem si ji u vymazala a pořád tam je... Nevím jak ji odsud dostat. Nevíte jak ji odtamtuď dostanu? Děkuji za odpověď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze