Samsung Galaxy S 4 mini se představí údajně už tento týden

O menší variantě nedávno představeného Samsungu Galaxy S 4 se spekuluje již dlouho. Nyní to podle posledních spekulací vypadá, že by k oficiálnímu uvedení mělo dojít již v těchto dnech.

O Samsungu Galaxy S 4 mini jsme vám již na našem webu psali několikrát. Ukázali jsme vám již také několik živých fotografií tohoto připravovaného smartphonu, které se dostaly na světlo světa.

Jak víme, mělo by se jednat o smartphone vyšší třídy s 4,3 palcovým displejem s technologií Super AMOLED a qHD rozlišením, 8 MPx fotoaparátem, dvoujádrovým procesorem a také operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz UI. Telefon by se také měl podle všeho vyrábět i ve variantě se dvěma sloty pro SIM karty (pravděpodobně bude tato varianta spadat do řady Duos).

Špionážní fotografie zachycující tajný Samsung Galaxy S4, jehož představení je už doslova za dveřmi

Podle obvykle spolehlivého zdroje serveru Sammobile.com plánuje jihokorejský výrobce představit Galaxy S 4 mini již tento týden. Přesné datum není jisté, nicméně zdroj dále hovoří o tom, že Samsung chce telefon dostat na nejdůležitější trhy na přelomu měsíce května a června, tedy jen krátce poté, co na trh vstoupí jeho vzor a větší sourozenec Galaxy S 4.

Čtěte také - Samsung potvrdil příchod Galaxy S 4 mini

Na celé věci je zajímavé i to, že Samsung představuje zmenšený model vlajkového Galaxy S4 s 4,3 palcovým displejem dva roky potom, co uvedl slavné Galaxy S II s displejem s totožnou úhlopříčkou. Co bylo před dvěma lety "maxi", je už nyní "mini". Pokrok, jak se ukazuje, tedy očividně zastavit nelze.

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze