Samsung Galaxy S 4 Mini uniká na fotografiích. Co nabídne?

27

Sotva jsme se dočkali odhalení nové vlajkové lodi Samsungu, modelu Galaxy S 4, už unikají informace a fotografie jeho zmenšené verze, o kterou se podělil uživatel webu SamMobile jménem Ermek. Mini verze novinky by měla nalákat především pěkným displejem a dostatečně výkonným hardwarem za přiměřenou cenu.

Je jasné, že specifikace velkého Galaxy S 4 jsou zcela nekompromisní. Osmi či čtyřjádrový procesor, FullHD displej, 13 Mpx fotoaparát a nejnovější Android. Galaxy S 4 Mini bude v některých aspektech samozřejmě ořezaný, stále však bude o co stát.

Přístroj by měl nabídnout 4,3 palcový Super AMOLED displej s qHD rozlišením a hustotou 256 bodů na palec, dále dvoujádrový procesor s taktem 1,6 GHz a samozřejmě Android 4.2.2. Měli bychom se prý dočkat i dual-SIM varianty zařízení.

TIP: Přečtěte si také naše preview na Galaxy S 4.

Jak můžeme soudit dle uniklých fotografií, Galaxy S 4 Mini bude vizuálně značně podobný svému dospělejšímu kolegovi, vlastně bude jeho design zcela kopírovat. O použitých materiálech zatím slovo nepadlo, předpokládáme ale hojné nebo výhradní využití plastů.

Samsung zatím přístroj oficiálně neodhalil, o ceně a dostupnosti tedy zatím můžeme jen spekulovat. Vše ale vypadá dost věrohodně, takže nezbývá, než si počkat.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Kynio
Díky rozlišení je to jen další zbytečnost na trhu :(
lukas
nuda samsung by mal vyhlásiť konurz na nových dizajnerou pre svoje zariadenia bo toto uš zachvilu prestane baviť zákaznikou
michal
z toho dizajnu je mi uz zle, vsetko je to okukane, nic nove, proste hruza
m
mam samsung ale tym co robi by som sa necudoval keby skoncil jak nokia to iste dokola jak na kolotoci to tam nemohli dat aspon hd rozlisenie?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze