Budoucí Samsung Galaxy S 4 mini se připravuje ve čtyřech verzích

5

Před několika dny se objevily první informace a obrázky připravovaného Samsungu Galaxy S 4 mini. Nyní díky oficiálním stránkám víme, že se novinka připravuje hned ve čtyřech odlišných verzích.

Zmenšená verze vlajkové lodi Galaxy S 4 údajně nabídne 4,3palcový displej s qHD rozlišením, podobný design a samozřejmě Android 4.2.2 Jelly Bean. Kódové označení Galaxy S 4 mini bude I919X. Na oficiální stránkách Samsungu se nyní objevily hned čtyři modely – I9190, I9192, I9195 a I9198. Vždy půjde o Galaxy S 4 mini, ale v odlišné verzi.

Čtěte také: Samsung Galaxy S 4 Mini uniká na fotografiích. Co nabídne?

Začněme tedy pěkně popořadě. Verze I9190 bude nabízet datové přenosy HSPA+ a čtyřjádrový procesor, kde se dále spekuluje o Exynosu 5210 od Samsungu. Hlavní odlišností verze I9192 bude přítomnost druhého slotu pro SIM kartu a také využití dvoujádrového procesoru. Dojde také na LTE přenosy, které budou výsadou modelu I9195. Na své si přijde i Čína, pro níž bude připraven právě zbývající model I9198. Prozatím je velmi předčasné spekulovat, jaká varianta se dostane na náš trh. K jejímu představení by mělo dojít až koncem druhého čtvrtletí.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Ok
Jzs zase nejaky na nic spekulace o dalsim plastovym kramu z koreje
Xxx
Exynos 5210 by mal mat 2 jadra cortex A15 a usporne jadra cortex A7
wolf
Bohužel mám špatnou zprávu od distrubutora vim že bohužel na český trh se bude dodávat pouze s vnitřní pamětí 16gb samsung galaxy s4 což není hezké těšil jsem se na mobil s pamětí 64gb a ono nic. jaká bz to byla krása mít vnitřní pamět 64 gb a přídavnou kartu na 64 gb toho místa a paměti hm hm a ono p...t .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze