Samsung potvrdil příchod Galaxy S 4 mini

13

Spekulace kolem zmenšené verze nové vlajkové lodi Galaxy S 4, které se objevily v minulém týdnu, jsou nyní potvrzeny. Připravovaný model potvrdil dokonce sám Samsung.

Spekulace o příchodu Samsungu Galaxy S 4 mini se objevily záhy po představení většího Galaxy S 4. Nebylo se čemu divit. Sázka na menší model se loni Samsungu rozhodně vyplatila. Nyní již víme, že nejde o spekulace, ale o hotovou věc. Přímo Samsung se vyjádřil následovně: „Samsung Galaxy S 4 se nezačne prodávat dříve než koncem dubna. Jde o rychlý telefon s velkým a jasným displejem a bude zřejmě opět skvěle prodávaný, stejně jako Galaxy S 4 mini, který dorazí později.“ Příchom máme tedy potvrzený, stále však nevíme termín. Spekuluje se však zhruba o červnu.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy S 4: první dojmy a videopohled z New Yorku

Uniklé fotografie Samsungu Galaxy S 4 mini

Spolu s potvrzením se vyrojily i další spekulace ohledně výbavy. Již víme, že by Galaxy S 4 mini měl nabídnout 4,3palcový qHD AMOLED displej, 8megapixelový fotoaparát či Android 4.2.2 Jelly Bean. Dostupná novinka bude také v několika verzích, o tom jsme informovali minulý týden. Nyní se objevily informace k úložnému prostoru. Galaxy S 4 mini by se měl prodávat ve variantách s 8 GB, 16 GB a 32 GB, vždy navíc se slotem pro paměťovou kartu.

Zdroje: 9to5google.com

Diskuze ke článku
pudl
přeji mu brzký odchod....
Dano
Mini a 4,3 palcový display.No to je zaujímavé pomenovanie na tak veľký telefón,ešte včera to boli pádla.
Som zvedavý čo uberú z výbavy.Nadupaný 4,3 palcový telefón by bol zaujímavá vec...
Huawei
Serte :-) na s4 mini ja chci recenzi na HUAWEI HONOR 2 :D
Adam
No já budu muset jít asi do windows protože i mini je dost velký... už Apple 4 i přišlo velký ale zvikl jsme si.. větší už rozhodně nechi a jediný co je rozumně výkoný a negigantický je v současnosti Nokie... ikdyž má Windows..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze