Tajný Samsung Galaxy S4 mini na dalších fotografiích (aktualizováno)

14

Tah s menší verzí vlajkového modelu Samsungu v loňském roce vyšel skvěle. Není proto žádný div, že se zmenšené verze Galaxy S4 dočkáme také letos.

Aktualizováno 15. 5. 2013 - kvalitnější fotografie

Neuběhl ani den a znovu se o své slovo hlásí Samsung Galaxy S4 mini. Tentokrát se na bulharském serveru smartnews.bg objevily velmi kvalitní snímky, které zatím nepředstavený mode zachycují. Spekuluje se nově také o představení, které by dle posledních informací mělo proběhnout 30. května.

Původní informace z 14. 5. 2013

O Samsungu Galaxy S4 mini jsme vás informovali již v předchozích týdnech. Menší opáčko známé výbavy však jistě neuškodí. Malá „vlajková“ loď nabídne 4,3palcový displej s rozlišením 960 x 540 pixelů. V další výbavě bude dle posledních informací figurovat dvoujádrový procesor Exynos 5210 s taktem 1,6 GHz, který by měl zajistit plynulý chod operačního systému Androidu. Ten se vyskytne zřejmě ve verzi 4.2 Jelly Bean. Zajímavé informace se objeví kolem paměti RAM. Verze s LTE nabídne 2 GB RAM, zatímco verze pouze s 3G si bude muset vystačit s 1 GB RAM. Interní paměť pak zaujme velkorysými 32 GB.

Fotoaparát vsadí na 8 megapixelů a baterie by měla nabídnout kapacitu 2100 mAh, což je mimochodem stejně, jako nabídl Galaxy S III. Nově uniklo hned několik fotografií Galaxy S4 mini, na kterých je zároveň viděn i loňský Galaxy S III, z jehož designu novinka částečně vychází. Jak se vám nový Samsung Galaxy S4 mini líbí?

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com, smartnews.bg

Diskuze ke článku
Grom51
Chtělo by to DualSIM
Hany
Perfektni nahrada Galaxy s2
luky
Ale žádná evoluce
achjio
Kedy uz vyrobia telefon co bude mat 4,3"HD, 2Gb ram 4jadro 1,5Ghz,slot na pam kartu, LTE, NFC kvalitny fotak a baterku apson 4500mAh (nebola by odveci ani vodeodolnost a prachuvzdornost pripr zvysena odolnost proti padu) a pekny design? to by som si kuipl hned ale toho sa asi nedockam kedze Poriadny HW davaju len do tych Lopat s 5" monitorom :( .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze