Samsung Galaxy Tab A (2016) s S Pen v přípravě (aktualizováno)

1

Ačkoliv mají tablety svůj největší boom patrně za sebou, zcela z trhu určitě nezmizí. Samsung nadále udržuje svou řadu Galaxy Tab a již brzy očekáváme další přírůstek. Jeho hlavním tahákem by mohlo být praktické pero S Pen.

Aktualizováno 31. 8. 2016

Po několika dnech se na internetu objevil velký únik fotografií, na kterých je nový tablet od Samsungu s podporou S Pen zachycen. Jeho název by údajně měl být Samsung Galaxy Tab A (2016) a dnes se můžeme na jeho design detailně podívat. Snímky jsou zaměřeny především na stylus S Pen, který by měl být shodný s tím, který nabízí nový Galaxy Note 7, což platí i o jeho funkcích. Představení této novinky se očekává poměrně brzy.

Samsung Galaxy Tab A (2016)
Samsung Galaxy Tab A (2016)

Původní informace z 22. 8. 2016

Samsung Galaxy Tab SM-P580

Za prozrazením patrně nového modelu tentokrát stojí samotný Samsung, který v jedné z příruček zřejmě nechtěně odhalil také označení modelu SM-P580 / SM-P585. Toto označení v současnosti žádný tablet nenese, a půjde tak o nový model. Jak dále odhaluje uživatelská příručka, půjde o zařízení s podporou známého stylusu S-Pen, který nabízí například i nový telefon Galaxy Note 7. Zahraniční informace očekávají výbavou model vycházející z tabletu Galaxy Tab A 10.1 (2016).

TIP! Recenze Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) – Mistr své váhy

Samsung Galaxy Tab SM-P580

V tabletu s patrně menším než desetipalcovým displejem se tak možná objeví osmijádrový procesor Exynos s taktem 1,6 GHz či Full HD rozlišení na displeji. Nic konkrétnějšího v tuto chvíli nevíme, nicméně již poměrně brzy by se situace mohla vyjasnit. Novinka by si totiž premiéru mohla odbýt na blížícím se veletrhu IFA 2016, který začíná v příštím týdnu a naše redakce se ho bude jako každoročně účastnit.

Zdroje: downloadcenter.samsung.com, phonearena.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
Honza
Tak to by se jednalo a nejlepší tabletový počin roku.. Ale vypadá to na 16:9.. To snad ne soudruzi.. :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze