Samsung Champ Hello Kitty edition: máte rádi růžové kočičky?

2

Samsung představil svůj nejlevnější dotykový telefon C3300 Champ ve speciální edici s motivy japonských kočiček Hello Kitty. Pokud máte rádi růžovou, tak se s tímto miniaturním telefonem určitě neztratíte.

Samsung logo

Jihokorejský výrobce mobilních telefonů Samsung se orientuje i na mladší uživatele. Dobře mu k tomu složí fenomén růžových japonských kočiček Hello Kitty. Po nedávném uvedení modelu S5230 Star v této edici nyní Samsung přichází s touto modifikací také pro svůj nejmenší a nejlevnější mobilní telefon na trhu s názvem C3300 Champ. Malinký telefon v růžové edici se bude líbit hlavně dětem a osobám něžného pohlaví. Nabídne jednoduchý QVGA (240x320 px) displej s úhlopříčkou 2,4 palců, 1,3 megapixelový fotoaparát a FM rádio a Bluetooth konektivitu. To vše s hmotností jen neuvěřitelných 80 gramů. Telefon se v nové speciální edici začne prodávat nejprve u jihokorejského operátora Anycall a později by se měl dostat také na ostatní trhy včetně toho toho evropského za cenu v přepočtu asi 2 800 Kč.


Pánům se tento růžový telefon pravděpodobně moc zamlouvat nebude

Samsung C3300 Champ můžete zakoupit na značkovém eShopu Samsung

zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
hanka
ten mobil smrdí chcíplou kočkou dovezenou z číny
Karel
měla ho má dcera a opravdu vypouštěl divný smrad a tak sem ho šel vrátit a tam mi řekli že v tom byly zadělané kočičí oči. Nedoporučuji!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze