Samsung aktualizuje Galaxy Tab 2 7.0 na Android 4.2.2

Jihokorejský Samsung začal šířit aktualizaci operačního systému Android pro svůj další tablet. Konkrétně jde o Android 4.2.2 Jelly Bean pro Galaxy Tab 2 7.0 se sedmipalcovým displejem a aktuálně příznivou cenou.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Jako první se mohou z aktualizace na Android 4.2.2 Jelly Bean těšit majitelé Galaxy Tabů 2 7.0 (P3100) z Francie. Balíček se skrývá pod kódovým označením "P3100XXDMG6" a přináší s sebou mnoho změn. Zrychlení celého systému a vylepšení výdrže baterie je už u Androidu 4.2.2 Jelly Bean samozřejmostí. Nechybí ale ani speciální panel pro oznámení, widgety na obrazovce po zamčení či možnost více uživatelských účtů v jednom tabletu.

samsung_galaxy_tab_2_7-0

TIP: Qualcomm tvrdí: "osmijádrové procesoy jsou nesmysl"

Android 4.2.2 Jelly Bean už sice není nejnovější verzí systému Android, ovšem oproti původní verzi Ice Cream Sanwich nabízí skutečně mnoho změn a nemálo vylepšení. V současné době je na světě už Android 4.3, který se ale zatím nachází jen v zařízeních Nexus od amerického Googlu. O tom, zda Galaxy Tab 2 7.0 obdrží i Android 4.3 Jelly Bean zatím však nepadla ani zmínka.

Pokud se vám nechce čekat, až aktualizace dorazí i do tuzemska, můžete jej stáhnout na stránkách SamMobile.

Zdroj: SamMobile