Pro Samsung Galaxy Tab 2 7.0 se objevila aktualizace na Jelly Bean

1

Na internetu se objevila uniklá OTA aktualizace určená pro majitele Galaxy Tab 2 7.0 v Indii. Tato verze je o to významnější, že obsahuje nejnovější verzi Androidu Jelly Bean. Tento tablet, se prodává teprve necelého čtvrt roku a výrobce intenzivně pracuje na připravení nové verze.

Nová verze systému Jelly Bean nepřináší revoluci, ale příjemnou evoluci. Každopádně by tato verze mohla být milníkem a zároveň bojovníkem vůči sloganům, že Android je pomalý systém. Díky Projectu Butter se podstatně zvýší rychlost a výkon samotného prostředí. Vylepšené byly i notifikace a zobrazování událostí. Napříč celým systém bylo implementováno hlasové ovládání a nový je i hlasový asistent. Uniklý aktualizační balíček nese označení JRO03C a obsahuje Android 4.1.1.

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 - oficiální fotografie

Nový tablet Galaxy Tab 2 7.0 patří mezi nejlevnější tablety výrobce, za příznivou cenu nabízí například dvoujádrový procesor, 3 megapixelový fotoaparát nebo 7 palcový dotykový displej s vylepšenou zobrazovací technologií TFT PLS. Návod, jak aktualizaci nainstalovat, včetně odkazu na její stažení naleznete zde. Mějte ovšem na paměti, že nainstalováním aktualizace můžete přijít o záruku, a naše redakce nenese odpovědnost za škody, způsobené nainstalováním této aktualizace.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
cendoslav
Prosím o pomoc ....bohužel jsem začal provádět aktualizaci na 4.1.1, ale udělal jsem asi zásadní chybu, když jsem to chtěl dát na GT-P3110 !!! :(((( .....zřejmě proto se mi teď tablet kousl a nehlásí nic jiného než "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again." ..poraďte prosím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze