S těmito sluchátky budete vypadat jako mimozemšťani, osvítí vás laserem

9
S těmito sluchátky budete vypadat jako mimozemšťani, osvítí vás laserem
  • Meizu ukázalo exotická bezdrátová sluchátka Halo
  • Mají plastové trubice od Corningu, do kterých svítí laser od Osramu
  • Svítivost je až 5násobná oproti LED

Meizu slavilo 15 let svého založení a my jsme byli u toho. Představeny byly telefony Meizu 15, 15 Plus a 15 Lite. Kromě toho ale výrobce překvapil premiérou opravdu exotických sluchátek. A to svítících.

Jde o bezdrátová sluchátka Meizu Halo, i když slovo „bezdrátová“ zde není úplně korektní pojem. Z modulu s laserem a baterií na krku totiž vedou svítící trubice do jednotlivých modulů se špuntovými sluchátky. K dispozici je modrá nebo červená a nutno říct, že barvy jsou opravdu hodně jasné. Oproti konstrukčně podobným sluchátkům s LED prosvícením je laser od Osramu asi pětinásobně jasnější. A efekt je to opravdu mimozemský.

Meizu Halo

Bez podsvícení vydrží sluchátka hrát až 15 hodin přes Bluetooth, s podsvícením pouze 5 hodin. Když ale potřebujete vypadat zajímavě, může se to hodit. Flexibilní tenké plastové trubice s průměrem jeden centimetr jsou od známého dodavatele Corning, vyrábějícího i odolná skla displejů Gorilla Glass. Sílu svícení lze na ovladači regulovat. Nechybí podpora aptX.

Sluchátka se bohužel zatím neplánují pro evropský trh, výrobce ale nevylučuje, že pokud bude poptávka silná, může se to v budoucnu změnit. V Číně vás ale sluchátka vyjdou po přepočtu na zhruba 3 tisíce Kč.

Diskuze ke článku
Andrej
Ujalo by sa to na kolotočoch na Michalovskom jarmoku.
Pesedm
:D
petr dvorak
petr dvorak
Byl kdysi takový film s Redfordem. Elektrický jezdec se to jmenovalo. Jako rekvizita pro podobný film a pro moji sedmiletou dceru. Nic jiného si jako využití nedovedu představit. Zajímavě bych vypadal i s nočníkem na hlavě.
mi,
Máte chybu v průměru, 1 cm to asi nebude :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze