Rozbalujeme opravdu levné chytré hodinky Redmi Watch 3 Active

8
Rozbalujeme opravdu levné chytré hodinky Redmi Watch 3 Active
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Na českém trhu se novinka nabízí za necelých tisíc korun
  • Přidanou hodnotou je možnost volat přímo z hodinek

Letošní novinka v podobě Redmi Watch 3 Active se na českém trhu nabízí za necelých tisíc korun, přesto jde o regulérní hodinky s velmi dobrou výbavou.

Pořídíte je v poměrně malé krabičce, ve které se nachází samotný přístroj s již nasazeným silikonovým řemínkem, který má jednoduché zapínání ve stylu oblíbených Smart Bandů od Xiaomi. To sice nepůsobí zcela jistě, na druhou stranu drží zatím dobře a například méně zkušeným uživatelům či dětem se bude dobře zapínat. Dále v krabičce najdete nezbytné manuály a rovněž nabíjecí kabel s USB-A na jednom konci a piny na konci druhém, které se magneticky přichytí ke spodní části hodinek.

Samotné hodiny se nabízí v černé či šedé variantě. Na test máme k dispozici první variantu. Na první pohled byste nepoznali, že zařízení stojí jen tisíc korun. Větší rozměry a vkusně lesklý rámeček vypadá k světu. Na pravém boku je pak jediné ovládací tlačítko, avšak zbytek samozřejmě obstarává dotykový displej. Jde mimochodem o IPS panel s úhlopříčkou 1,83", což je rozhodně nadprůměrná velikost. Hodinky jsou kompatibilní s aplikací Mi Fitness a operačními systémy Android a iOS. Samozřejmostí je kompletní lokalizace do českého jazyka.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active

Na displej můžete umístit jeden z 200 nabízených ciferníků, což znamená, že by si měl vybrat skutečně každý. Hodinky dokáží měřit okysličení krve, srdeční tep či váš spánek, a to nepřetržitě. Jsou připraveny i na sport, k dispozici je 100 sportovních aktivit a také odolnost proti vodě až do 5 ATM. Neobvyklou vlastností u takto levných chytrých hodinek je možnost telefonovat skrze spárovaný telefon, neboť na těle nechybí mikrofon a reproduktor.


Xiaomi Redmi Watch 3 Active začínáme testovat a v případě dotazů nám je neváhejte položit v diskuzi pod tímto článkem.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active

Konstrukce46,9 × 38,9 × 10,9 mm, 41,7 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejTFT IPS, 1,83" (240 × 280 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.3, ne, ne
Akumulátor289 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 2:00 hodin
Diskuze ke článku
Kafvv Rfbsgd
Kafvv Rfbsgd
Zaujímalo by ma, či majú hodinky automatickú reguláciu jasu. Ďakujem
Jirka Voracek
Jirka Voracek
Ano, toto umí. Když se vzdálíte od telefonu, upozorní Vás na ztrátu spojení.
Vladimír Sochor
Vladimír Sochor
Umí hodinky notifikace ztráty spojení s telefonem? Pro případ, že ho třeba zapomenu doma.
Jirka Voracek
Jirka Voracek
Já trochu bojuji se zobrazováním jmen volajících na hodinkách. Telefonní čísla zobrazí, ale jména ne. Do hodinek lze uložit 10 kontaktů a u těch to funguje. Na ostatní jsem prostě nepřišel Manželka má starší model a tam jí to ukazuje jména bez problémů - tak jsem snad jelito ? :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze