Stick Fight
recenze

Stick Fight

Bojovka z dob flashových

Pojďte si zavzpomínat na zlatou éru flashových her. Ve hře Stick Fight ovládnete univerzálního kresleného hrdinu a pomlátíte se s ostatními hráči v online aréně. Přežít může nakonec jen jeden.

Pokud si chcete zavzpomínat na dobu flashových online her, máte vynikající příležitost díky titulu Stick Fight od NetEase, který je zdarma pro Android i iOS.

Stick Fight – videorecenze

Po nepříliš důkladném tutoriálu se rovnou vrhnete do víru boje. Ten bude často nepřehledný či nevyrovnaný, ale to už k tomu tak nějak patří. Ovládáte stickmana, který má za úkol projít spolu s ostatními hráči několika úrovněmi a získat u toho co nejvíce bodů. To se zadaří, když bude porážet další hráče a sám přežije co nejdéle. To není tak snadné, neboť se do cesty staví i další překážky.

V jedné úrovni se na vás valí obří ostnatá koule, jindy ze sudů lezou hadi, nebo vám pod nohama mizí plošinky. Skoro jsem měl pocit, že je občas lepší se zaměřit na vlastní přežití v úrovni, než abyste zkoušeli oddělat protivníky. Úrovně se však rychle mění a nápadů v nich najdete více než dost. Jelikož část z nich tvoří komunita, tak nejsou vždy úplně vyladěné, a shodou náhod můžete umřít třeba hned po startu.

Ovládání není kdovíjak pohodlné. Využíváte několik virtuální tlačítek a joysticků pro pohyb, používání schopností a bojování. V nastavení si tlačítka můžete velmi podrobně upravit, ale zda dosáhnete lepšího výsledku bych negarantoval. Ony úpravy jsou pro hru typické, také si můžete upravit tloušťku postavy a samozřejmě nakoupit extravagantní doplňky. U nich je škoda, že vám vydrží jen omezený čas – po chvíli je musíte kupovat znovu.

Stick Fight je nostalgický a nabízí vážně rychlou akci, smrtelné zbraně, nápadité úrovně i netradiční humor. Kdo kdy viděl zbraň střílející hady? Hlavními problémy jsou však nepohodlné ovládání, nepřehlednost bitev a ne úplně vyvážené levely. Na druhou stranu si hru bez problému zvládnete užít. A když se nevyřádíte během soubojů, můžete se vrhnout do navrhování vlastních map.


Stáhnout Stick Fight: The Game Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Hodnocení
65%
Klady
  • variabilní mapy
  • rychlá akce
  • humor
Zápory
  • nepohodlné ovládání
  • nevyvážené úrovně
  • kosmetické úpravy jen na čas
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze