Realme se spojí s Kodakem. Chystá novinku zaměřenou na fotografie?

5
Realme se spojí s Kodakem. Chystá novinku zaměřenou na fotografie?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Možnou spolupráci naznačuje viceprezident společnosti
  • Mohlo by se jednat o dalšího zástupce řady GT

Xu Qi Chase, viceprezident Realme, zveřejnil na weibo.com obrázek, který byl pořízen doposud nepředstaveným telefonem. Naznačuje to úmyslné rozmazání vodoznaku se jménem ve spodní části fotografie. Více informací jsme prozatím nezískali, avšak ledacos naznačují další úniky informací.

Například zpravidla spolehlivý Digital Chat Station na weibo.com zveřejnil informaci o tom, že Realme připravuje spolupráci se zavedenou fotografickou značkou a vůbec prvním výsledkem z této spolupráce má být model GT Master Edition. Pomyslné puzzle pak dokončil Bald Panda, který na weibo.cn uvedl, že Realme oznámí spolupráci s Kodakem. Značka Kodak není pro české uživatele cizí. Například před pěti lety jsme se dočkali designově zajímavého smartphonu Kodak Ektra. Zůstává však otázkou, v jaké míře bude spolupráce Realme a Kodaku probíhat.

Diskuze ke článku
Marek Smidak
Marek Smidak
Však kodak už někdy před 10 lety vyhlásil bankrot, ta firma snad již neexistuje 🤔 Jestli se nakonec z toho dostala, pak jsem za poslední roky výrobky značky kodak žádné neviděl a v takovém případě ta spolupráce bude opravdu zajímavá 🙈
Dominik Štolfa
Dominik Štolfa
Nezlobte se na mě ale Kodak se zaprodá všemu.
Teď jsem viděl alkalické baterie značky Kodak v Pepcu za pár korun, tak jsem je koupil.
A opravdu nenadchli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze