Realme Note 50 bude tenké a lehce odolné. Představí se příští týden

Realme Note 50 bude tenké a lehce odolné. Představí se příští týden
Fotografie: Realme
  • Půjde spíše o zařízení nižší střední třídy
  • 6,7" IPS panel má mít 90Hz obnovovací frekvenci
  • Na zadní straně budou tři fotoaparáty

Realme se letos pokusí oživit mírně upadající slávu, posloužit k tomu má i zcela nová řada chytrých telefonů. Nedávno jsme vás informovali o Realme Note 1, o kterém unikly informace týkající se výbavy, a dnes se můžeme blíže podívat na Realme Note 50. O tom rovnou informovala filipínská pobočka Realme a rovnou přihodila i propagační video.


Z videa se dozvídáme, že půjde o první letošní globální premiéru, z čehož vyplývá, že bychom se Realme Note 50 mohli časem dočkat i u nás. Každopádně představení proběhne nepřekvapivě právě na Filipínách. Spatřit můžeme design telefonu, nicméně ten příliš originální není a spíše zapadá do současné nabídky značky.

Server hungrygeeks.com.ph přinesl další informace týkající se výbavy. Telefon má být osazen 6,7" IPS displejem s 90Hz obnovovací frekvencí, avšak pouze o HD+ rozlišení. Naopak potěší alespoň lehká odolnost dle IP54. Tělo telefonu bude tenké 7,99 mm a nabídne baterii s kapacitou 5 000 mAh. Maximální nabíjecí výkon 10 W však dává tušit, že doplnění energie bude značně zdlouhavé. Nepotěší ani hardware, měl by se totiž objevit procesor Unisoc T612 s pouze 4GB RAM.

Realme Note 50

Oficiální představení proběhne již 23. ledna, tedy již ve středu. Možná se dozvíme i o dostupnosti novinky na evropských trzích.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze