Realme má chuť slavit. Představí speciální herní telefon

7
Realme má chuť slavit. Představí speciální herní telefon
Fotografie: Realme
  • Výrobce se pochlubil 35 milióny uživateli po celém světě
  • 25. května má dojít k představení nového, zřejmě herního, smartphonu

Značka Realme byla založena v roce 2018, avšak první tisková konference a uvedení telefonů na domácím čínském trhu proběhlo až loni v květnu. Výrobce proto nyní slaví své první výročí a současně se skrze weibo.cn pochlubil, že celosvětově již je 35 miliónů uživatelů telefonů Realme. Sluší se vzpomenout, že koncem loňského roku značka Realme vstoupila i na český trh.

Realme

V rámci oslav si Realme hodlá nadělit nový telefon, který se prozatím označuje jako „Blade Runner“. Dle dostupných informací se má jednat o herní zařízení, které však zřejmě nebude vypadat vyloženě speciálně. Na zveřejněném plakátu vidíme záda zařízení se čtyřmi fotoaparáty a stříbrným barevným odstínem. Očekává se, že bude osazeno buď Snapdragonem 768G, nebo Snapdragonem 865 a pravděpodobně i vylepšeními výkonu pro případy hraní náročných her. K představení dojde 25. května.

Diskuze ke článku
St
Jsem rád, že Realmi jede. Přináší svěží vítr do trošku zatuchlých vod smartfonů. Jako zákazník vítám jakoukoliv konkurenci, která přinese snížení cen. Protože to co se v poslední době děje s cenami je až do nebe volající. Výrobci už pomalu neví co by za ty své "zázraky" techniky chtěli.
Nguyen Nguyen
spesyjalňy menü na oslafa bude síloví netopíl s nutlema
Jolaus17
A čo tak predstaviť vlajky X50 Pro v normálnych farbách. Taká biela a čierna. A nie tie zelená pre hastrmana a červená pre bukvicu. Mohli by v predobjenávke dať ako darček k zelenej verzii hastrmaský klobúk a k červenej kabelku a rúž. Fantastický nápad design teamu . Jednoznačne na medailu.
pikatchu
Realme si zvyklo delat modely s vejsou okolo 160 - 165mm, to uz jsou padla... Nebesa za neco jako Sams. S10e

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze