První spekulace o řadě Galaxy S25 od Samsungu. Zřejmě nasadí foťáky od Sony

3
První spekulace o řadě Galaxy S25 od Samsungu. Zřejmě nasadí foťáky od Sony
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Výjimkou by měla být varianta Ultra s novým snímačem ISOCELL
  • Nadále mají být prosazovány procesory Exynos

Pohledy fanoušků mobilních telefonů se pomalu stáčejí na Samsung, neboť by měl již v polovině ledna oznámit řadu Galaxy S24, o které je již nyní známo opravdu hodně. Možná právě proto se však rozbíhají spekulace o řadě následující, tedy pravděpodobně označené jako Galaxy S25.

První informace zveřejnil spolehlivý tipér Tech_Reve na sociální síti X. Zmiňuje, že by se měl Samsung odklonit od svých fotomodulů, které hojně využívá v současné generaci vlajkových lodí. Namísto toho by se měl spolehnout na fotoaparáty dodané Sony. Tato skutečnost se má týkat Galaxy S25 a Galaxy S25+. Varianta Galaxy S25 Ultra má naopak nabízet jihokorejský 200Mpx fotoaparát ISOCELL s velikostí 1 palec, který výrobce teprve představí, pravděpodobně v průběhu příštího roku.


Další informace hovoří o tom, že Samsung pracuje na 3nm procesoru Exynos 2500 pro řadu Galaxy S25, avšak v tomto případě budeme jistě svědky nespočtu protichůdných informací, neboť je nepsaným pravidlem, že jihokorejský výrobce své vlajkové lodě vybavuje různými procesory v závislosti na regionu.

Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Ten Samsung se v tom pořád plácá. Nedokáže být konzistentní, pořád vymýšlí nějaké kejkle a potom se diví, že mu zákazníci přechází jinam. Vždycky to pěkně rozjede aby to v zápětí zase něčím podělal. Letošní řadu s díky vynechám.
Petr Tichopád
Petr Tichopád
Naposledy upraveno: 6. 12. 2023 19:54
Vy jste střelci. Nikdo ještě neví jak oficiálně bude vypadat S24 a vy už píšete o S25.
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Naposledy upraveno: 4. 12. 2023 20:37
Hehe ten Samsung se v tom zbytečně motá, proč se omezovat. Ať konečně šlápnou na plyn jinak příští CPU nebude mít název Exynos ten už bude u S24 poslední. Má mít nový teď nevím přesně jaký ale má mít.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze