První dojmy z nového Samsungu Galaxy Note9 nejdříve na mobilenet.cz

5
První dojmy z nového Samsungu Galaxy Note9 nejdříve na mobilenet.cz
  • Dnes dojde k představení Samsungu Galaxy Note9 v New Yorku
  • Naše redakce bude u toho a už v 17:30 se můžete těšit na podrobné první dojmy a další obsah

I tentokrát jsme se totiž s velmi úzkou skupinou novinářů vydali do New Yorku na exkluzivní preview, a to den před oficiálním představením. Velmi očekávaný telefon jsme si mohli vyzkoušet, projít všechny důležité funkce a i když bylo času velmi málo, můžete se těšit na podrobnou fotogalerii, videopohled a první dojmy. To vše ve čtvrtek 9. 8. 2018 už v 17:30 na mobilenet.cz, tedy v momentě, kdy bude v New Yorku teprve probíhat tisková konference s oficiálním představením novinky.

Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note9

Sledujte tedy mobilenet.cz ve čtvrtek od 17:00 hodin, kdy začíná tisková konference. Zatím si můžete přečíst souhrn všech známých informací o Galaxy Note9 v našem podrobném článku. On-line představení můžete sledovat i zde v článku.

Diskuze ke článku
Tom
Spíše než recenze by mě zajímala reakce konkurence. Co zlevní a co připravuje. Na začátku prodeje je tento telefon z české distribuce cenově naprosto nezajímavý.
Samsung pojede svoji klasiku. Na začátek napálená cena tak, aby business mohl dostat svojí 40% slevu. Možná pustí pár kousků pro koncáky se slevou, aby udělali nějaký hype. Pak bude česká distribuce pro koncáky cenově úplně mimo. Časem budou následovat násobné cashbacky.
Tento typ marketingu se prostě k top modelu nehodí.
Martin Both
Martin Both
Skvělá práce jen tak dál :-)
Franta Jouda
No ona to "exkluzivní" nabízí i SmartMania, takže to žádná exkluzivita není...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze