Přes aplikaci Qerko si můžete nově jídlo i objednat

Přes aplikaci Qerko si můžete nově jídlo i objednat
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Aplikace dosud usnadňovala placení v restauracích
  • Nově přibyla možnost objednání a zaplacení jídla s sebou
  • Integraci umožnila platforma EatnGo

Oblíbená mobilní aplikace Qerko, která dosud usnadňovala placení v restauracích, získala v době koronavirové krize promptně nové funkce. Dříve bylo možné aplikaci využít k pohodlnému a rychlému zaplacení účtu v restauraci bez toho, aby k tomu bylo nutné volat obsluhu. Stačilo naskenovat QR kód na stole a v aplikaci se obratem ukázala vaše konzumace a uloženou kartou v aplikaci bylo možné zaplatit. Užitečnou funkcí bylo i rozdělení účtu. S uzavřením restaurací ale taková funkce přestala mít smysl a tvůrci aplikace přišli s novinkou.

Stáhnout Qerko

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

V aplikaci přibyla možnost objednat si dopředu jídlo s sebou na určitý čas, a zařadila se tak po bok aplikací jako Wolt nebo Uber Eats, oproti kterým však nabízí restauracím výrazně výhodnější sazby. Nová funkce je nazvána „Okénko“ a naráží na trend, kdy uzavřené restaurace ve dveřích vytváří výdejní místa či okénka. Napojení na restaurace bylo možné provést takto rychle díky platformě EatnGo od společnosti Tapnology. Jídlo je možné v aplikaci uloženou kartou rovnou zaplatit.

Objednání v aplikaci Qerko

Do nové platformy Qerko se zapojilo již mnoho desítek restaurací a další každý den přibývají. V Qerku najdete jak malá bistra, tak vyhlášené kulinářské podniky. Pokud tedy právě hledáte, odkud si objednat oběd, můžete Qerko vyzkoušet. Aplikace je dostupná pro Android a iOS.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze