Předvánoční soutěž: vyhrajte Huawei Ascend Mate 7 nebo Ascend G7

1

Pokračujeme v naší sérii předvánočních soutěží a dále nadělujeme. Tentokrát máte šanci vyhrát hned dva telefony od výrobce Huawei, a to špičkový tabletofon Ascend Mate 7 a zajímavý model střední třídy Ascend G7. A jako obvykle je poměrně jednoduché je vyhrát, stačí odpovědět na pár otázek. Tak pojďte do toho!

Huawei Ascend Mate 7 se vyznačuje velkým 6palcovým FHD displejem s extrémně tenkým rámečkem kolem displeje a nejlepším poměrem velikosti displeje k tělu telefonu, 7,9 mm tenkým pevným tělem vyrobeným z jednoho kusu hliníku s precizním zpracováním a jednoduchým elegantním designem s výbornou ergonomií, dále rychlým osmijádrovým procesorem, kvalitním fotoaparátem a velkou 4 100mAh baterií, díky které se Ascend Mate7 pyšní jednou z nejdelších výdrží vlajkových lodí současnosti. Díky nové jednodotykové technologii využívající senzoru otisků prstů, podpoře LTE a NFC a skvěle odladěnému rozhraní EMUI 3.0 povyšuje Ascend Mate7 mobilní zážitek na novou úroveň. To vše doplňuje v této nejvyšší kategorii telefonů velmi sympatická cenovka 12 990 Kč vč. DPH.

Recenzi telefonu si můžete přečíst zde

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend G7 vyniká velmi kompaktní konstrukcí těla s prémiovým zpracováním jemnou technologií nanolisování a elegantním kovovým designem. Pro výrobu těla telefonu se používá stejně kvalitní hliník jako v leteckém průmyslu a G7 tak velmi efektně odráží světlo, povrch je hladší na dotyk a evokuje tekutý kov. Ascend G7 disponuje 5,5palcovým HD displejem, podporou vysokorychlostních sítí 4G LTE Cat4, NFC, mimořádně velkou baterií s dlouhou výdrží a optimalizovaným 13Mpx zadním fotoaparátem s funkcí rychlého snímání. Huawei Ascend G7 je na českém trhu dostupný v šedé barevné verzi za doporučenou maloobchodní cenu 7 990,- Kč vč. DPH.

Recenzi telefonu si můžete přečíst zde

Huawei Ascend G7

Jak hrát a vyhrát?

Abyste mohli vyhrát nové telefony od Huawei vyhrát, stačí správně odpovědět na naše soutěžní otázky. Pokud si s odpověďmi nevíte rady, nahlédněte do našeho katalogu mobilů a recenzí. Tam odpověď určitě naleznete. Do soutěže věnovala společnost Huawei jeden kus modelu Ascend Mate 7 a jeden kus Ascend G7.

Soutěž probíhá od 15. 12. 2014 00:01 do 21. 12. 2014 23:59. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Huawei logo (správné!)

Soutěžní otázky