Vyhrajte Huawei Mate 50 Pro v naší nové soutěži!

Vyhrajte Huawei Mate 50 Pro v naší nové soutěži!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • U příležitosti dnešního mobilecastu #special můžete také soutěžit
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování
  • Kdo bude sledovat on-line přenos, bude mít šanci na výhru dvojnásobnou

U příležitosti dnešního mobilecastu #special vás neochudíme o opravdu skvělou soutěž. Stačí, když budete sledovat on-line přenos, kde vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo na ni odpoví v rámci trvání přenosu, bude mít šanci na výhru větší, konkrétně dvojnásobnou!

O co hrajeme?

U příležitosti dnešního mobilecastu #special hrajeme o špičkový Huawei Mate 50 Pro! O jeho kvalitách vás mohla přesvědčit naše recenze i třeba fototest.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Dnes, tedy v úterý 20. 10. 2022 od 16:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře (zde v článku). Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu #special, zapíšeme vás do slosování dvakrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, který bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 20. 10. 2022 16:00 hod. do 30. 11. 2022 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti Huawei.

Soutěžní formulář


Pokud se vám formulář nezobrazuje, využijte následující odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!