Pražské představení Samsungu Galaxy Note9 proběhlo v newyorském střihu

Pražské představení Samsungu Galaxy Note9 proběhlo v newyorském střihu
  • Samsung při představení Galaxy Note9 přinesl trochu New Yorku do Prahy
  • Na bonusovou herní měnu do Fortnite u nás zapomeňte

Den po představení nového Samsungu Galaxy Note9 v New Yorku nás české zastoupení společnosti pozvalo na lokální tiskovou konferenci. Ta proběhla téměř v newyorském stylu, nechyběly ikonické cedule a dokonce ani (trochu zmenšená) Socha Svobody. K setkání došlo v pražském coworkingovém centru Opero. S tím souvisel i důraz na práci mimo domov či kancelář. Sami jsme telefon vyzkoušeli již dříve a přinesli vám podrobné dojmy.

Abychom neslyšeli jen staré zprávy, Samsung si ve spolupráci se společností Ipsos přichystal průzkum na téma Češi a smartphony na vzorku 1 050 obyvatel. V něm například zjistil, že 88 % všech Čechů stále používá chytrý telefon především k telefonování, 87 % k fotografování a posílání SMS se posunulo až na třetí pozici. Za zmínku také stojí, že dvě třetiny obyvatel pracují mimo své běžné pracoviště, nejčastěji pak z domova, výrazně méně pak z kavárny nebo parku. Na samém okraji stojí právě coworkingová centra. Rozhodující ovšem je, že třetina lidí uvedla, že by ráda pracovala odkudkoliv, kdyby k tomu měli potřebnou přenosnou techniku. Zda Note9 něco takového nabídne zatím necháme otevřené.

Na akci jsme si vyzkoušeli Galaxy Note9, Galaxy Watch a celou řadu příslušenství. Rovněž jsme zjistili, že předobjednávkový bonus v podobě virtuální měny pro Fortnite se týká pouze Ameriky a u nás takovou možnost nedostanete.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze