Povánoční slevy jsou tu. Chytré příslušenství pořídíte za skvělé ceny

Povánoční slevy jsou tu. Chytré příslušenství pořídíte za skvělé ceny
Fotografie: Mobil Pohotovost

Povánoční období patří tradičně výprodejovým slevám a nejinak je tomu i letos. Pokud i vy jste od Ježíška obdrželi obálku s šustivým obnosem, máte ideální příležitost ho vyměnit za chytré hodinky, elektrokoloběžku, robotický vysavač nebo třeba za sluchátka. V Mobil Pohotovosti totiž odstartoval výprodej se stovkami produktů v kategorii příslušenství.

Chytré hodinky, audio a doplňky k smartphonům

Velké povánoční slevy padly na smartwatch. Například k vlajkovkám od Samsungu dostanete k výkupní ceně navíc bonus v hodnotě až 3 000 Kč.

Samsung

Pokud pokukujete po nějakých sluchátkách nebo reproduktoru a nevíte si rady, které koupit, vybrali jsme pro vás několik produktů, které jsou ve slevě a jejich koupí neuděláte krok vedle.

PanzerGlass váš telefon spolehlivě ochrání

Máte nový smartphone a bojíte se ho kamkoliv položit nebo strčit do kapsy, protože na něj ještě nemáte kryt a tvrzené sklo? Tento problém vyřeší PanzerGlass, který nabízí bytelná pouzdra a extra odolná tvrzená skla pro nové i starší modely smartphonů, díky kterým bude váš telefon bez jediného škrábance.

FIXED doplňky s parádní slevou

Top doplňky k smartphonům, tabletům nebo Macbookům nabízí i FIXED. Pokud potřebujete držák do auta, výkonnou nabíječku nebo třeba kožené ručně šité pouzdro pro váš Macbook, z nabídky od FIXED si vyberete.
FIXED

Chytrá domácnost a nejlepší koloběžky na světě

Za skvělou cenu seženete také robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2Lite (4 790 Kč). Díky jeho nízkému tělu se dostane i do hůře přístupných míst, která nejen vysaje, ale také vytře. Pro domácí atmosféru jako v opravdovém kině se špičkovým zvukem a Full HD rozlišením zlevnil také projektor Xiaomi Mi SmartProjector 2, který pořídíte za 14 490 Kč.

Xiaomi

Elektrokoloběžky Kaabo patří k tomu nejlepšímu, co si vůbec můžete v této kategorii na trhu pořídit. Disponují bytelnou konstrukcí, odpružením předního i zadního kola a výkonným brzdovým systémem. Dojedou až 180 km na jedno nabití, unesou až 150 kg a mají gigantický výkon. Zvládnou jízdu v náročném terénu, ale jsou skvělé i na rychlé cestování po městě, třeba do práce nebo do školy.

Všechny modely jsou nyní u Mobil Pohotovosti dočasně zlevněné a ještě nižší ceny naleznete u koloběžek označených jako ROZBALENO. Tyto kusy nebyly nikdy použity a vztahuje se na ně plnohodnotná prémiová záruka.

KAABO