Používáte Google Fotky? Nově v nich přibyly možnosti editace snímků

4
Používáte Google Fotky? Nově v nich přibyly možnosti editace snímků
  • Google v tichosti aktualizoval aplikaci Fotky
  • Nově v nich přibyla značkovací funkce

V každém telefonu s Androidem a sadou aplikací Google se nachází také vcelku praktická aplikace Fotky. Ta vám nejen často supluje klasickou galerii, ale umožňuje automaticky zálohovat fotografie do cloudu. To však není vše a prostřednictvím Google Fotek lze vaše snímky také základně upravovat. Samozřejmostí je jednoduchý ořez, úprava barev nebo otočení fotografie.

Nově se v aplikaci objevila další funkce, na kterou upozornil androidpolice.com. Vše se nadále točí kolem úpravy vašich snímků. Mezi možnostmi úprav přibyla „kouzelná tužtička“, pomocí které můžete do fotografií snadněji kreslit.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Janek
Bohužel i když časem došlo k drobným vylepšením je evidentně tato aplikace daleko za konkurencí. A to už vůbec nezmiňuji nástroje na úpravu fotografií a videi zcela zdarma dostupných v různých store. Porovnáno s běžnou aplikací galerie a nástroji typu Snapseed. Tudíž zase pouze marketing na podporu aplikace , kterou používá málokdo. Zcela mimo mísu je používání cloudových služeb Google, každý sebemenší přenos odebírá data z paušálu, FUP a dalších a vše musím hezky zaplatit. Mimo to, je internet plný zpráv o zneužití těchto služeb různými zájmovými skupinami včetně hackerů. To, že se mohu přihlásit z různých zařízení, negativa nepřekryje. Použití disku či flash je jednodušší a bezpečnější.
Ivan Novák
Pro úpravu ne zcela povedené fotky úpravy bohatě stačí. I to však mnoho uživatelů nevyužívá, ba ani ukládání do cloudu. Fajnšmekr ať si stáhne co chce a pak si to na miniatuře v mobilu upravuje třeba k nepoznání.
ABC
Ne nepoužívám google fotky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze