Potvrzeno: Sony Tablet S a Tablet P dostanou Android 4.0

Nejnovější přírůstky do rodiny tabletů výrobce Sony jsou již v základu velmi schopní krasavci, společnosti to ale nestačí. Mobilní trh se neustále vyvíjí, a tak musí držet krok i výrobci. Sony tak oficiálně oznamuje, že oba tablety v budoucnu čeká systém Ice Cream Sandwich.

V současné době mají oba tablety operační systém Android 3.1 Honeycomb (model S dokonce už verzi 3.2.1), což samo o sobě není nejhorší. Po pořádné inovaci ale prahnou všichni a zbrusu nová verze systému ji má přinést. Bohužel Sony zatím neoznámilo, kdy přesně se tablety updatu dočkají. Důležité ale je, že příjde a Sony uvolňuje i oficiální oznámení:

TIP! Oba tablety jsme si vyzkoušeli v Berlíně. Podívejte se detailně na Tablet S i Tablet P.

„Sony Tablet se vyvíjí a my bychom vás rádi informovali o posledních novinkách. Dnes rádi potvrzujeme, že Android 4.0 bude k dispozici i pro tablety Sony. Detaily a dodatečné informace spojené s datumem uveřejníme v nejbližší době. Nedávno jsme také uvolnili vývojářský balíček Software Development Kit pro Sony Tablet P, o němž se více dozvíte na oficiální stránce produktu, potvrdilo Sony na svém webu.

Zdroje: droiddog.com, sony.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze