Poslední šance nakoupit audio levněji. Megaslevy jsou na značky JBL, Lamax a Marshall

Poslední šance nakoupit audio levněji. Megaslevy jsou na značky JBL, Lamax a Marshall
Fotografie: Mobil Pohotovost

Počet dnů pro nákup vánočních dárků se pomalu krátí a vy teď máte poslední možnost nakoupit vybrané reproduktory a sluchátka za výrazně nižší ceny. Slevy v řádu stovek až tisíců korun padly na audio zařízení JBL, Lamax, Marshall a Niceboy. Přinášíme vám souhrn těch nejzajímavějších produktů, které stojí za pozornost.

Sluchátka již od 489 Kč

Parádní slevy padly na sluchátka všech cenových kategorií, přičemž některé z nich teď pořídíte nejlevněji na trhu. Zkrátka je jen na vás, kolik peněz chcete investovat. Za zmínku stojí kategorie pod tisícovku, kde pořídíte hned několik bezva kousků třeba od Lamax, Niceboy nebo velký hit za pětistovku od QCY. Nesmíme opomenout ani JBL, jejichž produkty díky kódu “JBLnejlevneji” pořídíte absolutně nejvýhodněji.

Výběr TOP sluchátek:


Kompletní nabídku sluchátek najdete zde

Lamax

Reproduktory pro náročné i za lidovku

Největší sleva padla na oblíbený JBL BoomBox3, který je zlevněný o více než 4 tisíce. Patnáct stovek zase ušetříte na retro repráčku Marshall Acton III a za velmi dostupné ceny pořídíte i reproduktory Lamax nebo Niceboy. Lamax Storm1 dokonce získal ocenění za stereo produkt roku.

Výběr TOP reproduktorů:


Kompletní nabídku reproduktorů najdete zde

Lamax