Posila střední třídy. Samsung chystá tablet Galaxy Tab 8.4 (2020)

6
Posila střední třídy. Samsung chystá tablet Galaxy Tab 8.4 (2020)
  • Ve výbavě se objeví 8,4palcový displej s rozlišením 1 920 × 1 200 pixelů
  • Hardware bude pouze velice průměrný, nasazena má být jen 3GB RAM

Segment tabletů již několik let nikam nespěchá a novinek se dočkáváme poskrovnu. Samsung v loňském roce představil například špičkový Galaxy Tab S6, který zkraje letošního roku vylepšil o 5G. Najdou se však uživatelé, kteří hledají spíše cenově dostupné řešení. Na ty by mohla zacílit novinka, o které informuje androidheadlines.com. Má se jednat o Samsung Galaxy Tab 8.4 (2020) a jak název prozrazuje, bude nabízet displej s úhlopříčkou 8,4 palce. Na této ploše má být nasazeno více než dostatečné rozlišení 1 920 × 1 200 pixelů.

Naopak po hardwarové stránce panuje zklamání. Samsung sáhne po průměrném Exynosu 7904, který doprovodí pouze 3GB operační paměť. U interní paměti prozatím nejsou konkrétní informace, avšak lze předpokládat, že půjde o 64 GB. Slot pro paměťovou kartu bude samozřejmostí. Podrobnější informace prozatím nejsou známé, ale k představení může v tichosti dojít poměrně brzy.

Diskuze ke článku
Fan
Pro děcka asi dobrý. Těm Tab S6 kupovat nebudu.
ICE
A cena 12000 co? Tablety na Androidech jsou hrozně mimo, sekají se už v prodejně na podprůměrném HW. iPady zas mají ten dementní konektor, mimo předraženého Pro, jehož výkon zas každý nepotřebuje, aby za něj tak připlácel
obr_kokot
5 tacu max cena a to samsung urcite neda...vidim to na 6499-6999 na uvod. Ale tablety uz netahnou... doba jejich slavy uz byla...
Khan
No to je zase kram. Beztak za to bude chtit 6tku. Ale abych jen neprskal tak ja koupil nedavno v Elektrowordu S5e se 4GB RAM, Snapdragonem 675, 10.5" amoled obrazovkou, 4x repraky, moznoati DEX rezimu a luxusni vydrzi za cca 8k v akci. To byla nejlepsi koupe v te dobe. Ted uz zas vylezl o 3k vys.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze