Polaroid a Motorola připravili speciální Moto Mods pro okamžitý tisk

3
Polaroid a Motorola připravili speciální Moto Mods pro okamžitý tisk
  • Doplňky Moto Mods se rozrostly o variantu pro okamžitý tisk fotografií
  • Na svědomí ji má známá značka Polaroid, snímky bude možné ihned přilepit například na lednici

Mnozí z vás si jistě vzpomenou na populární fotoaparáty Polaroid, které dokázaly pořízený snímek obratem vytisknout. Tato doba je v dnešní dnech, zdá se, minulostí. Snímky tvoříme na digitální fotoaparáty či mobilní telefony, kde si je ihned prohlédneme na kvalitních displejích. Mít klasickou fotografii prakticky okamžitě je ale i nadále velmi lákavé. Totéž si myslí Motorola a Polaroid. Společně tak připravili speciální příslušenství z řady Moto Mods zvané Polaroid Insta-Share Printer.

Moto Mods – Polaroid Insta-Share Printer

Rozšiřující modul snadno připnete na záda kompatibilního telefonu Motorola. Na modulu se nachází hardwarové tlačítko, kterým můžete spustit fotoaparát a samozřejmě pořídit snímek. Podstatná je však tiskárna, která dokáže okamžitě vytisknout fotografii o velikosti 2×3". Pro tisk je používána technologie ZINK a výsledné snímky jsou odolné proti rozmazání po vytisknutí. Fotografie, které vytisknete, mají na zádech lepidlo a můžete je snadno nalepit například na lednici.

Zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Samo Kosík
Samo Kosík
moto mods su sepeeeeeeer
Miki
Polaroid stále dostať kúpiť. Aj u nás. Cena fotky nie je najlacnejšia, presne si už nepamätám, no ak chcete fotku hneď, dá sa to.
Leki
Polaroidy teďka zažívají docela BOOM. Pokud si chcete vybrat ten nejlepší, tak se doporučuji podívat například sem: https://www.testino.cz/polaroidy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze