Podívejte se na rudou Xperii XZ Premium v naší fotogalerii

17
Podívejte se na rudou Xperii XZ Premium v naší fotogalerii
  • Nafotili jsme pro vás novou červenou Rosso variantu Xperie XZ Premium
  • Uvnitř zůstává vše při starém, přičemž červená nejsou jen záda, ale i předek telefon

Skoro každý výrobce začíná v poslední době zbarvovat své telefony do pestřejších barev než jen nudné černé, stříbrné či zlaté. Obzvláště populární se zdá být modrá a letos také červená. Právě do rudého kabátku se oblékl loňský iPhone, nedávno OnePlus 5T a rovněž největší vlajková Xperia. XZ Premium nám sice prošla recenzí již začátkem léta, ale Sony na ní očividně nezapomnělo a snaží se potenciální uživatele před Vánoci opět na svůj nejlepší kousek upozornit.

Změnou si tak prošla skutečně jen barva, která dostala název Rosso, přičemž červenou nalezneme všude kolem telefonu a nejen vzadu. Uvnitř však zůstává vše při starém. Snapdragon 835, 4 GB RAM, voděodolnost, fotoaparát schopný záznamu v až 960 FPS či 5,5palcový 4K HDR displej. Stále se tedy jedná o nefalšovanou vlajkovou loď a dle nás to Xperii v této výrazně červené barvě náramně sluší. Ostatně přesvědčit se můžete sami v naší galerii, ve které jsme si připravili i porovnání se starší černou variantou.

Porovnání červené a černé varianty

Sony Xperia XZ Premium

Rozměry156 × 77 × 7,9 mm, 195 g
DisplejTFT IPS, 5,5" (3 840 × 2 160 px)
Fotoaparát19 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 835 MSM8998, 4×2,45 GHz + 4×1,9 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 230 mAh, doba nabíjení: 1:32 hodin
Diskuze ke článku
Vladimír Petija
Vladimír Petija
Fakt krasa!
Offečka Jablečna
Kilometrové rámečki, vyblite IPS, předpotopni čtečka, prehistorický jack, děravý a lagující systém ... a s tímhle jako chcete jít proti iPhone X? To má být jako vtip?
Mobile
Nejlepší je vůbec nereagovat, jen ať se z toho trápení vyplakají.
Erik
Příjde mi to naprosto předražená věc a zase tak moc pěkná není, dají se koupit mnohem lepší kousky za lepší cenu a s větší výbavou a výkonem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze