Sony letos aktualizuje na Android 9.0 Pie řady Xperia XZ2 a XZ1

16
Sony letos aktualizuje na Android 9.0 Pie řady Xperia XZ2 a XZ1
  • Android 9 se již šíří na Xperie řady XZ2
  • Ještě letos se dočká i řada XZ1 a model XZ Premium

Sony chce být nadále příkladem mezi výrobci, jak přistupovat k novým verzím operačního systému Android. V prvé řadě si připomeňme, že Sony má již v nabídce první telefon, který od počátku nabízel Android 9.0 Pie. Jde o Xperii XZ3. Výrobce již také oficiálně oznámil, kdy přesně vypustí aktualizace na starší kousky. Již nyní se Android 9 šíří na Xperii XZ2 a Xperii XZ2 Compact.

Počínaje 26. říjnem se aktualizace dostane na další modely. Konkrétně půjde o Xperii XZ1, Xperii XZ1 Compact a Xperii XZ Premium. Pakliže vám v dosavadním výčtu chybí Xperia XZ2 Premium, nebojte, dostane se na ni 7. listopadu. Následovat bude „zimní pauza“. Další vlna aktualizací se rozběhne až 4. března, kdy se dočká Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra a Xperia XA2 Plus.

Diskuze ke článku
Johan Nohaj
Johan Nohaj
Vsimnite si, Sony aktualizuje software na svojich telefonoch aby boli zakaznici spokojny ( nie je ich vela, ale su), aby vsetko fungovalo, jednoducho ukazkovo. Apple aktualizaciami poskodzoval telefony zakaznikom, aby kupovali nove. Takato je filozofia 2-och spolocnosti. A ludia su taky tupy, ze ten apple kupuju dalej.
Jarda
U Xperie Xz3, slibuje Sony 4 letou podporu, takže se blýská na lepší časy.
Srax
Má XZ2 pořád na Androidu 8.
Lukas
Asi pred 3h mi cinkla aktualizacia na xz2 compact...zatial som nespustal...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze