iWatch vzbuzují zájem. Podívejte se na zajímavý koncept

Spekulace, že Apple kromě nové generace iPhonu a iPadů pracuje i na chytrých hodinkách nabývají na intenzitě. Zatímco u iPhonu i jeho levnějšího sourozence na internet unikly špionážní fotografie, u chytrých hodinek nám nezbývá než spekulovat a spolehnout se na koncepty natěšených fanoušků. Ty, které vytvořil designér Stephen Olmstead, vypadají velice povedeně.

Na rozdíl od řady dalších více či méně futuristických konceptů vypadají ty od Stephena Olmsteada realisticky a elegantně. Umíme si představit, že by právě takového hodinky zařadil Apple do svého portfolia. "Mým hlavním cílem zde bylo vytvořit hodinky, které ... dobře ... vypadají jako hodinky, a ne jako obdélníkové obrazovky přišroubované na hodinkový pásek, " vysvětluje Olmstead.

Jako základ si Olmstead vzal klasické hodinky Skagen Classic Leather, které se vyznačují nadčasovostí a estetikou jednoduchosti. Hodinky doplnil o interaktivní displej s řadou funkcí. Povedlo se mu přitom dokonale zkloubit eleganci hodinek s vizuálním stylem nového operačního systému iOS 7.

Tip: Hodinky Sony SmartWatch 2 mají zpoždění, dočkáme se v září

Co se týče hardwaru, tak by je Olmstead vybavil e-inkovým displejem, jaký mají například chytré hodinky Pebble, který by v pohotovostním režimu ukazoval čas. Pokud byste s hodinkami pracovali, aktivoval by se LCD displej.

Zdroje: phonearena.com, dribbble.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze