Podívejte se, jak to sluší Infinix Note 30 VIP Racing Edition naživo

5
Podívejte se, jak to sluší Infinix Note 30 VIP Racing Edition naživo
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Balení obsahuje kromě pouzdra, adaptéru a ochranného skla také bezdrátovou nabíjecí podložku
  • Záda kryje koženka, oproti jiným modelům je však tvrdší a v ruce klouže

V nabídce čínského výrobce Infinix najdeme nově i limitovanou edici Infinix Note 30 VIP Racing Edition, která se na našem trhu prodává za 8 699 Kč a kromě originálního vzhledu láká třeba na podporu 50W bezdrátového nabíjení. Jaké jsou naše první dojmy?

Stylové a hlavně štědré balení

Infinix Note 30 VIP Racing Edition zaujme již samotným vzhledem balení, na kterém najdeme barevný proužek v odstínech odkazujících na spolupráci s Designworks BMW a automobilové závody. Krabička je ale zajímavá také obsahem, neboť se v papírovém „rukávu“ nachází kromě balení samotného telefonu rovněž sekundární balení, jež obsahuje bezdrátovou nabíjecí podložku o výkonu 15 W zakončenou moderním USB-C. Ta je navíc kompatibilní se standardem Qi i EPP, což by mělo zajistit kompatibilitu s více produkty.

Infinix Note 30 VIP

V krabičce s telefonem se ukrývá průhledné plastové pouzdro, 68W adaptér, USB-A/USB-C kabel a pecková sluchátka s 3,5mm jackem. Na zákazníky zde dokonce čeká i ochranné sklo, přičemž již z výroby je na obrazovce smartphonu předinstalovaná fólie.

Design, který zaujme

Infinix Note 30 VIP Racing Edition je po hardwarové stránce „jen“ vzhledově upravenou verzí Infinix Note 30 VIP, design zde tedy hraje důležitou roli. Jedním z hlavních rozdílů oproti Infinix Zero 30 5G je rozhodně samotný tvar, který je hranatý ve spojení s rovným displejem. Rámeček sytě červené barvy v lesklém provedení umí vcelku spolehlivě chytat otisky, avšak v kombinaci s černými zády rozhodně vypadá zajímavě.

Zadní panel pak přináší 3D plastický efekt, kdy kolem fotomodulu vede „rýha“, jež je prvkem primárně vizuálním, ale rovněž napomáhá k o něco jistějšímu úchopu. Rovněž koženka má sloužit k navození prémiovějšího dojmu, na dotyk je však relativně tvrdá (není tedy příjemně měkčená jako koženky u některých jiných smartphonů) a zároveň v ruce poměrně dost klouže.

Kroužky fotoaparátů s červeným akcentem pak doplňují celkový vizuál telefonu, který má připomínat rychlá závodní auta. Rámeček je pouze plastový, fyzické ovládací prvky (vypínací tlačítko a kolébka hlasitosti) však mají ideální umístění.

Ptejte se, co vás zajímá

Stejně jako Infinix Zero 30 5G, i Infinix Note 30 VIP Racing Edition projde podrobným testem. Vy se nás mezitím můžete ptát na vše, co vás ohledně tohoto modelu zajímá.

Infinix Note 30 VIP

Rozměry162,7 × 75,9 × 8,2 mm, 190 g
DisplejAMOLED, 6,67" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát108 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorMediaTek Dimensity 8050, 1×3 GHz + 3×2,6 GHz + 4×2 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GB, microSDXC
Akumulátor5 000 mAh
Diskuze ke článku
Lukas Vrabel
Lukas Vrabel
Nahodou vyzera moc dobre. Skoda tej podpory iba jednej velkej aktualuzacie
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Škoda že výrobci se ještě nenaučili používat i jiné barvy pro rámeček kolem displeje a mají furt černou barvu, jediné Meizu to umí a to se mi líbí..
gsmarena./meizu_20_classic-pictures-12630.php
Tomáš Tököly
Tomáš Tököly
Ne že bych ho chtěl ale jak je odladěný software A jak dlouho má podporu 🙂
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Je i v jiné barvě než černé?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze