Podívejte se, jak fotí 13 Mpx Sony Xperia Mint (fotografie)

4

O novém špičkovém zařízení Sony Xperii LT30 Mint zatím nepadlo moc zmínek. Samotné zařízení by mělo patřit mezi to nejlepší, co v letošním roce vyprodukuje japonský výrobce. Novinka ohromí především 13megapixelovým fotoaparátem nebo dvoujádrovým procesorem s nejnovějším čipsetem S4.

Prvně o sobě dala novinka vědět již začátkem roku, do současné doby jsme o ní slýchali jen sporadicky. Nyní začínají dohady a informace získávat konkrétní podobu. S největší jistotou bude novinka Mint patřit mezi nejlepší zařízení výrobce Sony pro letošní rok. Proč tomu tak je? Zobrazovací schopnosti obstará 4,6 palcový dotykový displej s HD 720p rozlišením. Na přední straně bude videokamera s vysokým HD rozlišením a na zadní straně pak fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů.

Pozdní uvedení novinky souvisí i s nasazením nejnovější generace dvoujádrového procesoru S4 Snapdragon, který se v současné době potýká s problémy, protože Qualcomm nestíhá uspokojovat poptávku ze strany výrobců. Z toho důvodu se například i v České republice prodává HTC One S s horším a starším dvoujádrovým procesorem S3. Přítomna bude i 1 GB paměť RAM a interní 16 GB paměť. Ta půjde rozšířit o paměťové karty typu MicroSDHC. Chybět nesmí ani čip NFC. V současné době běží novinka na Androidu Ice Cream Sandwich 4.0.4, ovšem v době kdy vstoupí do prodeje, může obsahovat Android 4.1 Jelly Bean.

Ilustrační fotografie v plném rozlišení z Xperie Mint

A nyní se pojďme podívat na samotné snímky z 13 megapixelového fotoaparátu. Jak hodnotíte jejich kvalitu? Konečně již není patrná tak vysoká úroveň komprese a snímky nejsou vůbec špatné. Snad se tedy představení a uvedení na trh dočkáme co nejdříve. Jak se vám novinka líbí?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
MX
Teď už jen, aby se prodával u nás a aby ho zase nezabili slabou baterkou.
Jura
Snímky vypadají na první pohled slušně. Ale na druhém snímku je patrný šum a barvy jsou takové nemastné neslané. Uvidíme až budou další fotografie z exteriéru. Tam bude kvalita zřejmě lepší.
Karel.
Výborně, už se při 13mpx fyzických dostali na 3mpx reálných. Asi jediná Nokia uhodila hřebík na hlavičku s PureView...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze