Poco X3 GT se přiblížilo. Důraz bude klást na výkon a superrychlé nabíjení

Poco X3 GT se přiblížilo. Důraz bude klást na výkon a superrychlé nabíjení
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Novinka by měla být osazena procesorem Dimensity 1100
  • Nabíjení baterie s kapacitou 5 000 mAh má probíhat 67 W
  • Displej se bude pyšnit 120Hz obnovovací frekvencí

Řada Poco X3 by se v dohledné době měla rozšířit o novinku s přídomkem GT. Aktuálně totiž došlo k její certifikaci úřadem FCC. Již nyní však tušíme, čím by nás novinka od Poco mohla překvapit. Dle uživatele @yabhishekhd totiž půjde o globální verzi Redmi Note 10 Pro pro čínský trh. Zde je důležité upozornit, že Redmi Note 10 Pro na čínském trhu se nijak neshoduje s Redmi Note 10 Pro, které můžete znát z českých obchodů.

Na každý pád by se v Poco X3 GT měl objevit procesor Dimensity 1100 od MediaTeku s podporou 5G. Doprovodí jej 6/8GB operační paměť a radost udělá 6,67palcový IPS displej se 120Hz obnovovací frekvencí. Pomyslnou ochranu má mít na starost sklíčko Gorilla Glass Victus. V další výbavě figuruje například 64megapixelový hlavní fotoaparát nebo 5 000mAh baterie. V jejím případě bude velkým plusem opravdu rychlé nabíjení o výkonu 67 W.

Prozatím není znám termín představení Poco X3 GT, avšak o ceně se již spekuluje. V době uvedení nového modelu by se měla v přepočtu pohybovat pod hranicí 8 tisíc korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze