Poco potvrzuje další tablet. Tentokrát už nezapomene na pořádné připojení

1
Poco potvrzuje další tablet. Tentokrát už nezapomene na pořádné připojení
Fotografie: Xiaomi (Poco)
  • Nový model bude podporovat 5G připojení
  • Představit by se měl v Indii 23. srpna

Letos na jaře Poco představilo svůj vůbec první tablet nazvaný jednoduše Poco Pad. Lákal výkonem a příznivou cenou, avšak na český trh se nedostal a zřejmě nedostane, o čemž jsme vás již dříve informovali.

Poco Pad 5G

Aktuálně Poco potvrdilo příchod nového tabletu pojmenovaného Pad 5G. Půjde o větší tablet s 12,1" displejem, který nabídne podporu klávesnice i dotykového pera. Vhod přijde právě ono mobilní připojení skrze nano SIM kartu a síť 5G. To se bude hodit pro uživatele, kteří bývají například často na cestách a je pro ně komplikací spoléhat se výhradně na Wi-Fi.

Další konkrétní informace prozatím neznáme, avšak buď se každým dnem objeví, nebo se vše dozvíme přesně za týden. Právě na 23. srpen totiž Poco stanovilo termín, kdy novinku oficiálně představí. Stane se tak na indickém trhu a budeme si asi muset počkat, zda se Poco Pad 5G dostane i na další trhy.

Diskuze ke článku
Viktor Čistý
Viktor Čistý
Naposledy upraveno: 20. 8. 12:25
Dle první fotky jde jen o rebrand 12,1" Redmi Pad Pro (viz. i BT klávesnice s mechanickým vypínačem na boku), jenž i u nás již má i 5G verzi.

Update: Jo je to tak, viz. recenze Poco Pad na GSMAreně - je tu jediný rozdíl, RPP má základ 6/128GB, PP rovnou 8/256GB.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze