Panasonic možná znovu zkusí štěstí a na MWC představí telefon

3

Panasonic je v našich končinách známý výrobce. Své jméno si ale nevybudoval mobilními telefony, byť to s jejich výrobou několikrát zkoušel. A dle všeho se zdá, že se pokusí znovu na blížícím se veletrhu v Barceloně.

Panasonic to s telefony v minulosti zkoušel několikrát. Vcelku se mu dařilo na přelomu století s běžnými telefony nižších tříd. Nástup chytrých telefonů už tak slavný nebyl a výrobce prodával spíše jen na domácím trhu v Japonsku. Loni se zdálo, že výrobu telefonů odprodá. Nyní se však objevují spekulace, že Panasonic zkusí znovu poškádlit štěstěnu.

TIP! Můžete ho pustit z 1,5 metru: tablet Panasonic FZ-M1 naživo

Na blížícím se veletrhu MWC 2014 má Panasonic představit pětipalcový telefon s Androidem, kterým by měl vynikat zvýšenou odolností. To nás nijak nepřekvapuje, však Panasonic produkuje odolné tablety. Údajně je výrobce již dohodnutý se stavebními firmami v USA, které by takový telefon uvítali.

Barcelonský veletrh se koná koncem února a nám nezbývá, než si počkat, zda a případně s čím se Panasonic vytasí.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Breta
MWC 2013?, snad 2014, ne?
St
Pokud budou mít něco v kompaktním těle a dobrou kapacitou baterie proč ne. Ještě by mohli zúročit zkušenosti své divize Lumix a můžeme se těšit na zajímavý telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze