Oslní Oppo? Možná představí telefon 5násobným optickým zoomem

5

Jeden z největších světových výrobců se plánuje účastnit i veletrhu MWC 2017, který již tento týden začíná v Barceloně. Z pozvánky lze vytušit, že chce představit přelomové zařízení a dost možná zaujmout i západní trhy.

Oppo

Čínského výrobce Oppo možná mnozí neznají, neboť jeho telefony na našem trhu příliš obvyklé nejsou, nicméně vězte, že jde o 4. největšího výrobce chytrých telefonů na světě. Přesto jste již měli možnost se s výrobky Oppo setkat. Na evropských trzích je totiž poměrně běžná značka OnePlus, která spadá přímo pod Oppo. Na blížícím se veletrhu MWC 2017 pořádá Oppo svou vlastní tiskovou konferenci a vypadá to, že hodlá zaujmout něčím velkým. Výrobce rozeslal pozvánky novinářům, které sice nejsou konkrétní, ale vybízejí k mnohým spekulacím.

Oppo oslnilo již dříve: Oppo ukázalo Super VOOC: nabití smartphonu za pouhých 15 minut

Pozvánce dominuje nápis „5X“, který je zakomponován do jakéhosi loga. Současně je doplněn o text, jehož význam o bytí tak blízko, jak jen je to možné, naznačuje, že by se Oppo mohlo vytáhnout se zbrusu novou fotografickou technologií. Okamžitě se vyrojily spekulace o tom, že Oppo představí smartphone s pětinásobným optickým zoomem, což by bylo do značné míry přelomové. Nezodpovězenou otázkou zůstává, zda se vydá cestou Asusu, který nedávno 2,3násobný optický zoom pomocí dvou fotoaparátů nasadil v modelu ZenFone 3 Zoom. Odpověď dostaneme již 27. února, kdy má Oppo svou tiskovou konference. Redakce mobilenet.cz bude již tradičně přímo v Barceloně a můžete se těšit na podrobné zpravodajství.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Rozhodně na to mají. Jejich značka OnePlus je záruka kvality a řekl bych, že právě ona tuto značku vystřelila v prodejích tak vysoko, produkty samotného Oppo moc neznám. V Číně je v prodejích druhý, hned za Huawei a třetici uzavírá Vivo, čtvrtý Xiaomi a Apple se propadl až na pátou příčku. Ano o čínských telefonech ještě hodně uslyšíme a pro zákazníka to bude jedině plus. Jsem si jistý, že kdyby se u nás oficiálně prodával takový OnePlus 3T, tak ho má každý a na nějaké Samsungy, Sony atp. si nikdo ani nevzpomene.
mental.disease
OnePlus patrí pod BBK Electronics. Ako aj OPPO, Vivo a najnovšia značka imoo. Predaje sa počítajú zvlášť. Oppo je tretí kvartál po sebe štvorka a Vivo svetová 5. BBK Electronics predá spolu viac smartphonov ako Huawei.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze