Oppo Enco Buds2 Pro zajistí až 38hodinovou výdrž a pohltí vás basy

Oppo Enco Buds2 Pro zajistí až 38hodinovou výdrž a pohltí vás basy
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Oppo Enco Buds2 Pro nabídnou 12,4mm dynamické měniče
  • Potěší velmi solidní výdrž, ve spojení s pouzdrem až 38 hodin

MWC není jen o sci-fi počinech, na veletrhu se seznámíte i s produkty, které zanedlouho vtrhnou na pulty prodejců. Podobný osud dost pravděpodobně čeká nová sluchátka Enco Buds2 Pro od Oppa. Sice nenabízí vesmírné technologie, přesto potěší náročné zájemce.

Oppo Enco Buds2 Pro se chlubí velkým 12,4mm dynamickým měničem s titanovými membránami, který přináší hutnější a údernější basovou složku. O dokonalé vyladění zvuku se má postarat ekvalizér Enco Master Equalizer, který vyvinulo přímo Oppo. Každé sluchátko má hned dva mikrofony, díky kterým filtruje okolní ruch a zlepšuje kvalitu hovorů. V Oppu si dali záležet i na odfiltrování větru díky rozložení mikrofonů po těle sluchátka. Mimochodem, jedno sluchátko váží pouhé 4,3 g.

Výdrž sluchátek je velmi slušná, sama o sobě dokáží hrát zhruba 8 hodin, společně s nabíjecím pouzdrem můžete dosáhnout až 38hodinového poslechu. Pokud budete sluchátka používat primárně pro hovory, na jedno nabití vydrží až 4 hodiny, společně s pouzdrem pak 20 hodin. Sluchátka budou vhodná i pro sportovní aktivity nebo návštěvu fitness vzhledem k odolnosti IP55. Konektivitu zastřešuje Bluetooth 5.3 s latencí 94 ms.

Oppo Enco Buds2 Pro budou dostupná hned ve dvou barevných variantách: žulově bílé a grafitově černé. Očekáváme, že Oppo Enco Buds2 Pro by se mohla prodávat pod hranicí 1 500 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze